Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czekoladkowa91

Problemy z robieniem loda

Polecane posty

Cześć dziewczyny! Mam pewien problem... jestem dość drobno zbudowaną osobą, chodzę ze sportowcem i w porównaniu do niego serio jestem drobniutka. Jesteśmy razem 3 lata, bardzo mu ufam itp. Kochamy się normalnie ale gdy mam zrobić mu "loda" to się trochę boję bo przez to, że nie mieści mi się do buzi czuję, że jestem beznadziejna. Biorę go do buzi tylko do połowy,kręcę językiem itp Partnerowi jest super ale ja nie czuję się zadowolona ponieważ wiem, że on pewnie by chciał żebym całego wzięła do buzi. Pieszczę go jak mogę ale właśnie przez to,że jestem taka drobna źle się z tym czuję. Czy Wy też macie taki problem? Proszę nie wyśmiewać się z mojego postu. Z góry dziękuję :)

Gość Też jestem drobna i mam
podobne obawy że robię to nie tak...ale On twierdzi że robię to cudownie :) Nie wiem czy to prawda ale chyba nie mamy się czym martwić Lody :) to nie wszystko ;)

Gość Weź to ogarnij xd
Nie ty jedna masz taki problem .. :/

Gość cau
Wstrzasajace

Gość maximus_xxxxxxx
moja kobieta czasem pozwala kończyć w ustach mi jest cudownie a i ona twierdzi że ma przyjemność i to ona zaproponowała pierwszy rez

Niby ja chciałabym jutro się przemóc bo mamy ważny dzień... ehhh ale boje się :( Mam wrażenie, że od razu będę mu się kojarzyła z jakąś dziwką... a jesteśmy razem 3 lata więc jakaś pierwsza lepsza nie jestem

Gość maximus_xxxxxxx
myślę, że każdy facet marzy by jego kobieta czasem była dzi**ą

Gość maximus_xxxxxxx
oczywiście tylko jego i tylko czasem

No tak, w sumie też czasem lubię tak się zachowywać w łóżku. Tylko jak on się mnie pyta czy może dojść u mnie w buźce to ja nie mogę się przełamać. Może jutro sobie wypije martini i się przełamie :D

Gość maximus_xxxxxxx
życzę udanego sexu

Gość Perfect__Lady
Mam tak samo, nie jestem w stanie calego zmiescic, mam odruch wymiotny jak probuje troche mocniej. Wiem, ze on chcialby by bylo inaczej ale ja nie daje rady. Cwiczenie nic nie daje :)

Gość ks.molestboy
moi chłopcy nie mają z tym problemu. Naprawdę wystarczy tylko raz się przełamać kolejny raz już z górki.

Nie planuj niczego bo nie uda się. Będziesz robić dobrze swojemu facetowi myśląc że zaraz nadejdzie moment kulminacyjny :) najlepiej spontanicznie. Wiem co mówię , przerabialam to jakiś czas temu.

Gość iwonka17bi
wytrysk w buzi to chyba normalka! jak inaczej zrobić loda..nie do końca? hmm:( A ten finał jest przecież sam w sobie takim aktem, który wzbudza kobiece podniecenie ( że spełniła swoją rolę należycie)

Nie trzeba robić loda ze spuszczaniem do buzi... Ja jak robię loda i mój facet jest już prawie ku końcowi to szybko odsuwa mi głowę i po prostu dochodzi na moich piersiach

no to chyba Cię kocha ,lubi i szanuje 😴 :) trzym sie dzieciaku ;) 🖐️

Gość iwonka17bi
ale poco pozbawiać się tej przyjemności a po za tym jak byś była w bluzce to by ci poplamił a nawet bez niej to musisz się potem myć

ostanio udzialałem rad jak byłem w Twoim wieku :D naraz ;)

Nie rozumiem niektórych. Po to pisze się na forum by anonimowo zasięgnąć rady od innych. Niektórym to przeszkadza. Bez spiny.

Nie każda kobieta potrafi to dobrze zrobić.Czasami taki oral to niewypał ale nikt nie jest doskonały,czasami trzeba wziąść na wstrzymanie

Wiem, ze mnie szanuje. On nie naciska na to. czasem mi proponuje ale jak mówię, że na razie nie jestem gotowa to tylko głaszcze mnie po głowie i się uśmiecha a później całuje

Gość fuj areq
musisz założyć golfa...moderom wtedy choć na chwilę milknie Yapa eheheh bo to takie bezgłośne yełopy...ale moderów omijaj im nie staje generalnie takie słuchi chodzom po wsiach.... eheheh