Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fryzjerkal!!

Ktoś z branży? Mam dylemat!

Polecane posty

Gość Fryzjerkal!!

Wybieram sprzęt i tak doświadczenie mnie nauczyło że drogi sprzęt to kiepski sprzęt-ale nie znaczy to że tani jest dobry -nie! -Po prostu trzeba w gąszczu odszukać perły-czyli takie coś co jest tanie a ma kilka lat gwarancji i odrazu widac że jest dobre zarówno z opisu jak i wyglądu Znalazłam już suszarkę z 5letnią gwarancją w cenie około 50zł bo ostatnia moja z licznej kolekcju właśnie dziś się zrąbała a był to moser power style kolor biały-umierający od nowości ale chyba już nie ożyje. Zakupiłam ją kilka lat temu za około 280zł teraz taniej chodzi. Maszynki mosera kocham zwłaszcza te klasyczne z kablem i właśnie znalazłam taką za 99zł model pamiętający chyba jeszcze lata 80te jak nie lepiej made in germany z dwuletnią gwarancją Ale jak tak szukałam to widziałam maszyny do strzyżenia psów i kotów i mogłabym przysiąc że widziałam takie w dzieciństwie w zakładach fryzjerskich na działach męskich-To możłiwe w ogóle? Taka maszyna to chyba ludzkie włosy bierze jeszcze lepiej niż fryzjerska nie?-Czy nie? Bo obserwuje taką za 25+16 wysyłki na akumulator wygląda solidnie nierdzewna stal-chyba ją łykne ale dla facetów Ktoś podpowie coś?

Gość Fryzjerkal!!
No to jak toś z branży?

Gość yoyoma
toś jak coś dzisiaj koś wnos piłaś?

Gość Fryzjerkal!!
Coś mi w tej maszynce jednak nie leży zostanę przy moserze niezawodna marka jeśli o maszynki chodzi przynajmiej dwa modele Ten mój ulubiony chodzi między 200a 300zł ale nie kupię bo w promocjo dawali kiedyś za około 100 dlatego nie kupię.

Gość yoyoma
hehe