Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hanukkah

Lubi robic loda

Polecane posty

Gość hanukkah

jestem z dziewczyna od 1,5 miesiaca. tydzien temu zrobila mi loda biorac penisa do buzi bez zadnych zahamowan w dodatku polknela. mowila, ze nigdy wczesniej nie uprawiala seksu, a do buzi wezmie dopiero po łohoho.. długim czasie. brzydze sie teraz, ze mogla obciagac swojemu bylemu, ktorego znam, bo raczej chyba by tak nie wziela bez zadnego ale

Gość GłodnaSylwiaToruń
teraz kazda laska po 15roku zycia ciagnie foiutka, taka moda, i niech nie sciemniaja, bo tylkoi udaja ,a jak co to polknie w biegu,powiedz je ze chyba sie rozstaniecie bo was sex rozni, to zobaczysz jaka suka bedzie w lozku:-P

Trzeba mieć nasrane aby tak przeżywać to, że kobieta mogła mieć kogoś w przeszłości. Robienie loda i penetracja to normalny seks. W życiu normalne jest, że ma się partnerów w łóżku, no chyba, że ktoś jest noł lajfem to tego nie pojmuje. Ja nie chciałbym być z dziewicą albo z taką co nigdy loda nie robiła- wole doświadczone, bo z doświadczonymi jest więcej zabawy. Ech lamusy...

Gość Fryderka
Słuchaj dziewczyna może mówić prawde. Powiedzmy, że też tak miałam. Po miesiącu wylądowaliśmy w łóżku-to był mój pierwszy raz, po 1, 5 bawiliśmy sie na całego, z tym, ze ja nigdy nie połykałam. Nadal tego nie robie mimo, że jesteśmy raqzem 7 lat. Także dziewczyna może być szczera, a Ty się ciesz, że tak na nią działasz :)

Gość taka kobieta to skarb
Laski nie ma oporów robić loda i jest w tym dobra... Trzeba być mega zjebem, aby narzekać na taką laskę. Idź się lecz dzieciaczku.

Gość malinowa magda zzzzzz
studenciak? co taki macho i podrywacz robi na damskim forum? buahahaha

kolejny prawiczek ktory mysli ze jest fajny jak sie przychlebia kobietom

Gość hanukkah
no wlasnie sadze, ze gdyby nie obciagala to nic by takiego nie bylo, rozumiem, ze gdybym poprosil czy cos ale ona sama nawet nie wiem kiedy doslownie miala go w bizu, troche mnie to brzydzi, bo jej byly to moj znajomy i jak sobie o nim tak pomysle ..

ten temat to prowokacja, ale dobra piszcie dalej :D

Gość Fryderka
To nie myśl o tym. Było kazaj jej przestać, a nie martwić się po fakcie...

Gość łukaszzzzzzzzzzz
po pierwsze nie obciagała, jest twoja dizewczyna wiec jakis szacunek sie nazlezy prawda? 2 robila tobie przyjemnoosc to jest tylko foorma seksu, kazda kobieta kiedys kogos miala, dziewic jest mało

Gość łukaszzzzzzzzzzz
wypowiadasz sie o niej jak o kims gorszym, jestes kretynem

Gość wrwterwty678
strasznie jesteś niedojrzały. a ty myślałeś, ze z poprzednimi ruchała sie przez dziurę w barchanowej koszuli do ziemi i kołnierzem pod szyję, a przed stosunkiem czytał Biblię? nie zawracaj dupy gamoniu i znajdź sobie dziewicę, najlepiej aseksualną, bo tracisz tylko czas tej laski.

Gość jery48
czy znajdzie sie tu dojrzala pani z okolic Ciechanowa,Przasnysza,by przyjemnie spedzic czas z czterdziestoosmiolatkiem?Jestem wolny i sprawny.

Gość wszystkie
Tak mowia, ze nigdy nie robiły ;)

Przeczytałam i cię nierozumie najpierw wyobraźałeś sobie źe laska ci obciąga i spuszczałeś sie do kibla,teraz gdy dziewczyna zrobiła ci dobrze z miłości to sobie szukasz problemu.Poczytaj sobie inne wpisy ilu z was facetów ma problem bo ich kobietki nie połykają.Ja osobiście swojego męże często zadawalam ustami i połykam co ma tą zaletę że możemy to robić w różnych miejscach(pociąg,sklep itp) Przestań dumać i zacznij korzystać z tego skarbu jakim jest twoja dziewczyna.Pozdrawiam Kasia

Gość gab46
Kasia...100% racja.