Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ellectraa

Pimafucin -pomocy!!!!!:CC

Polecane posty

Gość ellectraa

Dziewczyny potrzebuję waszej pomocy;c Ostatnio byłam u ginekologa no i stwierdzono, że mam drożdżycę. Lekarka przepisała mi globulki dopochwowe Pimafucin. W poniedziałek zaaplikowałam pierwszą globulkę. Czułam lekki dyskomfort ale po 10 minutach ustało. Ale to co działo się kolejnego dnia to była jakaś masakra. 2 godziny po zaaplikowaniu dyskomfort był tak mocny, że postanowiłam pozbyć się tego cholerstwa.Cały czas czułam jakbym miała zapalenie pęcherza.Gdy usiadłam na kibelek,krew po prostu ze mnie chlusnęła. na drugi dzień poszłam szybko do lekarza po czym moja doktor stwierdziła,że nić "tam" nie widać i mam stosować globulki dalej. Boję się bo ten dyskomfort jest nie do wytrzymania. Mam stosować to dalej czy iść do innego lekarza? PS.Globulki stosowałam na noc,po kąpieli. Pomocy!:C:C:C

Gość katiiikaa
Krwawiłaś? Koniecznie odstaw globulki i skontaktuj się z innym ginekologiem.

Gość o polnocy w nocy
Stosowalam w ciazy ale nie mialam zadnych dolegliwosci. Jeju radze isc do innego lekarza a globulki odstawic!!

Gość ellectraa
Tak krwawiłam. Na początku myślałam,że to miesiączka ale na drugi dzień krwawienie ustało.A poza tym do @ jeszcze tydzień więc tym bardziej wydaje mi się to dziwne.I chyba zrobię tak, że pójdę do kogoś innego. A globulki odstawiłam na własną rękę. Niby lekarz,kompetentny itd a kazał mi to dalej używać...