Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tesciówka....

niewdzisczna synowa

Polecane posty

Gość tesciówka....

przypadkowo trafiłam na e-maila swojej synowej i co przeczytałam, że pisze do swojej koleżanki, że już ma dosyć teściów, musi się od nich odciąć, ale wciąż jak do nas przychodzi to taka słodziutka. Na mieszkanie daliśmy 2/3 wartości, więc mają bez kredytu, tylko dziecka jej nie bawię, ale mam już 4 wnuczki, więc musiałabym chyba zwariować żeby wszystkim pomóc. Sama nie wiem jak na to zareagować, a mąż chce im jeszcze podarować samochód o wartości 35 tys, ja mam w związku z tym mieszane uczucia.

Gość janka3
dajesz synowi nie jej

Gość vezyros
Co dostajesz w zamian za 2/3 wartości mieszkania i samochód ? I nie mów że nic, od czegoś synowa chce się odciąć. W najlepszym razie od nadopiekuńczości, która im utrudnia stanięcie na włąsnych nogach.

Gość tesciówka....
To rzeczywiście inaczej brzmi, ze dajemy synowi a nie jej.

Gość katiiikaa
Teściowej nigdy się nie lubi. :) Jaka by nie była.

nie rozumiem takich kobiet ,które narzekają na swoje teściowe ... Przeciez to druga Matka !!

Gość bbbbbbb234445
CO ZA GNIDA Z CIEBIE NIR TESCIOWA

Gość tesciówka....
do vezyros, ale oni nie śmierdzą groszem, zawsze im brakuje pieniędzy i pożyczają od nas, a nie od swojej mamusi.

Gość vezyros
Pieniędzy zawsze jest za mało to biorą. A w chwilach oświecenia synowa widzi że to jest bez sensu na dłuższa metę. Ja nie mówię że robisz coś złego, ale od czegoś ta synowa chce się odciąć.

Gość dziewczyny z kafe to my
a ty głupia razem z mężem jesteś :D rozpirdolcie kasę na siebie a nie na dzieci baranki :P

Gość tesciówka....
Ja to samo myslę, żeby teraz sobie poużywać, bo cale życie zap....lam, ale maż inaczej myśli, chyba powinnam wziąć z nim rozwód

Gość bardzo chciałabym mieć w
teściowej drugą matkę, zwłaszcza, że własna mamę straciłam wcześnie... a trafiłam na potwora z piekła rodem, pijawkę, histeryczkę i manipulatorkę - co wyprawiała, żeby mnie oczernić, i jak mi uprzykrzała życie, to materiał na długi horror nawet do bicia się rwała... nie ma reguły, są teściowe anioły i teściowe diablice, są synowe niczym córki, są synowe jak ze złego snu bo każdy człowiek jest inny...

Gość tesciówka....
Nie mogę o swojej synowej pisać źle, ale nie wiem co jej odbiło że do tej koleżanki pisze same zle rzeczy, ale o dobrych już nie wspomina

Gość srutututu..
taa wcale sie jej nie dziwie jak sie chce odciac.. tez bym sie wkurwila jakby mi tesciowa po skrzynce mailowej grzebala i nie mow ze nie chcacy bo musialas wejsc w maila i nie wiedtzialas co jest w srodku

Gość tesciówka....
dziewczyny z kafe - i tak my upływamy w luksusie, a tak myslę że może bierze się to stąd że jej rodziców na nic nie stać i porównuje z nami i stąd ta gorycz. my jeździmy co kilka miesięcy w Polskę, raz w roku za granicę, a jej rodzice nie słyszalam żeby gdziekolwiek jeździli.

Moja koleżanka to ma dopiero teściowa ... tylko współczuć .Osobiscie uważam ze pomimo charakterów nawet jak sie za soba nie przepada to nie wypada nic złego mówic na swój temat ... Moim zdaniem najgorsze sa te ,które się mieszają w związki dzieci

Gość tesciówka....
Ona nie wie, że jej weszłam na e-maila

Gość srutututu..
No ja sie domyslam, ze sie tym nie chelpisz... i uwazam tez ze nie tylko to masz za uszami.. lubisz kontrolowac i sie wtracac, daj dzieciom zyc swoim zyciem bo moze nawet o tym nie wiesz a ich przytlaczacie