Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alexis777

powiedzcie mi bo nie rozumiem

Polecane posty

Gość alexis777

wyobraźcie sobie sytuację, jest impreza każdy dobrze się bawi itd i nagle ni z gruszki ni z pietruszki jakiś palant jeden z drugim zaczynają walić komentarze a raczej wypominać dziewczynie, która jest atrakcyjna i oni sami na nią lecą, że ma małe cycki, nie kumam czy to jest specjalnie mówione bo zostali odrzuceni czy sami mają ogromne kompleksy wytłumaczcie mi bo nie kumam juz

Gość bauszka
"jest impreza każdy dobrze się bawi" Ja też tego nie rozumiem jak na imprezie można się dobrze bawić. Imprezy to nuda.

Gość nimigo
jednak cię to zabolalo że masz małe cycki :) są ważniejsze problemy niż twoje pestki np. Moja poranna kupa normalnie sraka jak marzenie ah ten zapach i kolor aż normalnie zgłodniałem idę coś zjeść dobranoc

Gość tylko nudziarze
nie umieją się bawić i nie lubią imprez autorko, nie wiem co ci odpowiedziec, bo w zyciu sie z taka sytuacja nie spotkalam.:P faceci na imprezach raczej sa mega napaleni i komplementuja jak wsciekli, zeby tylko zaciagnac do lozka.;)

Gość jacy tacy
nudziarzem nie jestem a nigdy typowych imprez dykotek z techno nie lubilem za to domowki czy potancowy w rytm twista to rozumiem:-)

Gość Nie_widzialna
To proste-probuja sprawic by ona sie zle bawila...jesli jest przebojowa odpowie tak by im w piety weszlo i nadal bedzie miala przednia zabawe :D

,,która jest atrakcyjna i oni sami na nią lecą, że ma małe cycki, nie kumam czy to jest specjalnie mówione bo zostali odrzuceni czy sami mają ogromne kompleksy wytłumaczcie mi bo nie kumam juz'' Dobrze kombinujesz.;)

Gość jacy tacy
Anetta jak to nie rozumiesz domowek? Wiekszosc Polakow tak sie bawi:-)

Poza tym uwielbiam poznawać nowych ludzi, flirtować z obcymi facetami, a na domówce jest tylko zamknięty krąg ludzi. To nie dla mnie.;)

Gość jacy tacy
co kto lubi;-) Policja jeszcze przez kilka ladnych lat nie zapukala na szczescie:-)

Gość jacy tacy
Drejfus kiedys mialem kawalerke imprezy w niej do dzis kazdy wspomina;-)

jacy tacy, to spokojne masz imprezki, lub tolerancyjnych sąsiadów.;) Każdy lubi się bawić inaczej.;) Ja kocham kluby i nocne wyjścia. Jest tyle fajnych miejscówek, ze szkoda w domu siedzieć.;)