Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anetta898

24 lata - stara?

Polecane posty

Gość anetta898

w tym roku kończę 24 lata i czuję się staro, faceci w moim wieku i starsi tak do 30stki interesują się małolatkami 20stkami i młodszymi, czy 24 latka nadaje się tylko do czterdziestolatka? doradźcie bo nie wiem w jakim przedziale wiekowym mam sobie szukać faceta

Gość qwestajon
90+

Gość mrcsi
mam 27 i raczej nie interesują mnie nastki czy tam niedojrzałe 19-20 jak dla mnie wiek idealny :)

Gość DabGee
Dlaczego stara? Chyba za dużo się naczytałaś jakichś bzdur, za to masz za słaby kontakt z rzeczywistością. Ja mam 26 lat i 24latka to dla mnie spoko dziewczyna.

Gość anetta898
moi koledzy tak twierdzą, mowia też że już powinnam mieć męża i dzieci xd

Gość DabGee
Męża i dzieci? A to Ty przepraszam jesteś z małej miejscowości lub wsi?

Gość anetta898
z warszawy i oni tez

Gość DabGee
Warszawiaków prawdziwych to jest mało. Też tu mieszkam, ale nie jestem stąd ;) Może Ci twoi koledzy pochodzą z jakichś małych miejscowości, bo takie poglądy, że dziewczyna 24 lata to stara, są raczej niewarszawskie.

Gość DabGee
Dodam, że wśród moich warszawskich koleżanek i kolegów, żony/mężów i dzieci to ma garstka.

Gość penetratorkombinator
więc czym się dziewczyno przejmujesz jesteś jeszcze młoda idź gdzieś się baw poznaj kogoś i tyle wyobrażas sobie mając np 20 lat że siedzisz teraz w domu z dwójka małych dzieci? Na wszystko przyjdzie czas i również na ciebie

Gość Uroczy Szymuś
Najgorzej gdy te dzieci będzie chciała mieć, a jej termin przydatności już minie. Nie sądzę też, by Ci co udzielają takich złotych rad wyłożyli później kasę na jakiś lekarzy czy procedury medyczne umożliwiające posiadanie potomstwa.

Gość aung
co ty pier za przeproszeniem za głupoty? Sądzisz że będąc w wieku 30- 35 lat będzie miała jakieś problemy z zajściem w ciążę albo w nią w ogóle nie zajdzie ?najlepiej niech zrobi sobie 6 dzieci do 30 i będzie mieć spokój do końca życia. Tak to ma wyglądać? Więc ją też dziękuję za takie rady...