Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kkb

oddam!!

Polecane posty

oddam mleko neocate lcp nie chce sprzedawac bo sama dostalam takze chcialabym jakiemus malenstwu pomoc. ludzie jak mozecie sprzedawac to mleko jesli sami je dostaliscie i do tego te wpisy zostalo mi 15 puszek.zostalo ci bo oszukiwalas a teraz chcesz zarobic. Mam nadzieje, ze spotka was wszystkich kara,,! kjkopacz@op.pl

Gość kara Mustafa
ja bym się tak nie spieszyla z tymi zyczeniami zdrowia i pokoju

Gość A ja oddam Aphtin!
Małą nienaruszoną buteleczkę. Kupiłam kilka mies. 3 sztuki z czego zużyłam niepełne 2 i ta trzecia w sumie leży bezużyteczna. Oddam za darmo jakiejś mamie z Warszawy lub Otwocka, która może nosi się z zamiarem wykupienia tego w aptece. Jak ktoś zainteresowany to proszę zostawić tutaj wiadomość.

Gość A ja oddam Aphtin!
kilka mies. temu* (Przepraszam autorkę, że się podczepiłam do tematu, ale nie mam co z tym płynem zrobić, a szkoda wyrzucić bo jest nowy.)

Gość o co chodzi?pp
autorko,o co chodzi z tymi wyzwiskami? nie czytam kafeterii na co dzien,to nie wiem. jak dla mnie to milo z twojej strony,ze oferujesz pomoc. Ale wnioskujac z twoich wpisow to nie trafilas ze swoja dobrocia w odpowiedni portal.

Gość o co chodzi?pp
aa rozumiem.a skad macie te puszki?

Gość W Reducie w Vero Modzie
Są refundowane przez NFZ.

Gość aftin kosztuje 2 zl
jw

Gość A ja oddam Aphtin!
Albo i mniej.. dlatego oddaje a nie sprzedaje - to raz, a dwa - po co ma się marnować i po co mam go wyrzucać skoro mogę oddać komuś, a ktoś zaoszczędzi te 2 zł i kupi dziecku np. jogurt w to miejsce. Proste?

Gość A ja oddam Aphtin!
I środowisko będzie czystsze.

Gość A ja oddam Aphtin!
Mam jeszcze 4 nieruszone buteleczki witaminy C w kroplach. 4x 20 ml. Ważne do 2014 r. Z chęcią oddam komuś potrzebującemu.

Gość napisz na forum gazeta pl
oddam-przyjme e dziecko czy jakos tak,tam teraz jest dosc duzo potrzebujacych

Gość A ja oddam Aphtin!
Nie łapię się w tym forum Gazety, więc piszę tutaj. Jak nie będzie chętnego to wrzucę na Tablicę za jakiś czas. Nie ma problemu. :)

Gość A ja oddam Aphtin!
Aha, a witaminy to Ascorgem.

Gość A ja oddam Aphtin!
Przecież ja tego nie sprzedaję. Dla ciebie te 10 zł to może niedużo, a dla kogoś innego dzienne zakupy. Poza tym wyrzucając leki lub oddając do utylizacji skażam środowisko, a przecież mogą być z powodzeniem przez kogoś wykorzystane. Sama nie wiesz co gadasz. Dorośnij.

mleko juz ma chyba wlasciciela takze oferta nie aktualna.

do o co chodzi! wspomnialam tylko, ze ludzie np z uk dostawajom mleko za darmo oszukujom na ilosci a potem wysylaja do polski i zarabiają na tym na tym pieniadze. dlaczego zarabiają na mleku, ktore dostali powinny tylko pobierac oplate za przesylke. jak ja musialabym placic za to mleko to byloby mi ciezko dlatego jest mi zal tych rodzicow w Polsce.

Gość no nieźle..............
to że w uk jestes nie zobowiązuje Cie do kaleczenia ojczystego języka -co to znaczy "dostawajom" " oszukujom" weź ty wracaj na swoja wieś a nie innym obciach rób !

do no niezle! po pierwsze specjalnie zrobilam tam blad zeby podkreslic co mi sie nie podoba po drugie nie jestem Polka moj maz jest Polakiem a ja ucze sie polskiego dopiero 2 lata nigdy nie mieszkalam na wsi a chetnie chcialabym.przepraszam, ze moj jezyk nie jest taki doskonaly jak twoj