Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wanilia, pieprz, cynamon

Jestem ciągle głodna, co robic

Polecane posty

Od jakiegos czasu jestem ciągle głodna. Strasznie duzo jem i przez to tyje.przytyłam juz 20 kilo. Robiłam badania czy nie mam cukrzycy i czy nie mam chorej tarczycy, ale wyszły w porządku.

napychanie żołądka błonnikiem nie pomaga, po takim czyms czuje sie "napchana" , ale i tak głodna, dziwne to jest.

Gość Szyderca bez serca
przestan jarac trawe

nie jaram trawy

też często mam taki problem. jak wpadne w szał jedzenia to nie mogę się opamiętać. mimo tego, że jestem strasznie napchana to nadal żre i żre!

Gość akakshdbbv
ja mam to samo nie jestem głodna a ciagle jem tylko z enie tyje ale tez nie moge schudnac

Gość akakshdbbv
no ale to do czasu bo w koncu zaczne tyc pewnie i dlatego od jutra chce zmienic moje zarcie na jakas diete ale na jaka>?

Gość nartursja
jakie macie diety zastosowac? bo ja tez tak wpierdzielam jedzenie i w miesaivc 3 kg prawie na plusie

jak tu stosowac jakąs diete, jak człowiek jest ciągle głodny w lecie udało mi sie zrzucic troche bo duzo pływałam i stosowałam tabletki na odchudznie na recepte. Ale po ich odstawieniu kilogramy wróciły. Ja tyje ok 1kg miesiecznie, moze to nie duzo, ale to ciągnie się juz ponad 2 lata

Gość kasia kasia kasia
spróbuj pić soki robione w domu ręczę ,że przygotowanie ich tak cie wkurwi, że zapomnisz o jedzeniu żuj czosnek!!! mnie pomaga..zwłaszcza wieczorem.. mam taki posmak w ustach,że zapominam o żarciu :D

Gość patititi
skąd to znam? chyba się zmówiłyśmy mam także napady normalnie co popadnie a najwięcej na słodkie.Jest zimno więc organizm dobrze reaguje ,że potrzebuje więcej energii szybciej spala ale fakt dupsko rośnie. Ja przytyłam w m-c 4 kg do tego nowe tabl. anty

Gość a ja Ilona..
Głód weglowodanowy. Ograniczy weglowodany

Gość fddsfddx
moze sobie zrobmy jakies postanowienia i zacznijmy jakas diete albo coooooooooooooo?

Gość andzia...
Hej :-) Przeanalizowałam diety...jeżeli stale czujecie głód to dobra jest dieta Dukana i SB w tych dietach można jeść dużo tylko określone produkty, no i dieta 8 godzinna bo w tym czasie też można jeść sporo a i tak są efekty w odchudzaniu. Pozdrawiam

Gość abecde;000
ja dukana juz 2 raz nie zrobie , sb 2 raz moge zrobic a teraz zaczełam od wczoraj 8 godzinan i zobacze co bedzie

Gość andzia...
Moim zdaniem na tej 8 godzinnej można pokombinować...troszkę rano oszukać organizm pijąc kawkę z mlekiem, a zacząć posiłki np. od 10ej i skończyć o 18ej. Wychodzi około 5 małych posiłków co 2 godziny. Wtedy jest wrażenie,że się stale je :-) a można schudnąć na tej diecie bo organizm całą noc odpoczywa ;-)