Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Joosaia

Macie czasami tak że nikt nie wie o co wam chodzi?

Polecane posty

Gość Joosaia

Ja tak mam. Od kilku tygodni próbuje nawiązać wspólny język z tymi od programowania pozycjonowania i innych podobnych dupereli i żaden mnie nie rozumie Prosze podac przykład prosze podać przykład i nic poza tym żadnych postępów nie ma... Musiałam sie wygadac bo temat jest dla mnie ciężki do strawienia Czuje się jak pięciolatka której nakazano rozmawiać o sexie no. A co to jest? Tymczasem to mi sie zadaje takie pytania A co ja mogę no - widziałam przez dziurkę od klucza coś i narodził mi się wgłowie dalszy ciąg -przetestowałam czy by działało i sie okazało że działa potem pytam speców czy tak czy siak a oni że nie wiedzą o co mi chodzi-To co ja mam myśłeć że wynalazłam coś nowego? Cholera jasna!

Gość Joosaia
O tej porze to z pewnością moge sie spodziewac że ktoś zechce to przeczytać:P 2;32 Nie śpię bo się zastanawiam czy szukać nowych speców czy łudzić się że starzy w końcu załapią o co mi chodzi i zechcą sie wypowiedzieć. Zależy mi na czasie a tymczasem dni mijają a ja dalej w polu.

Gość Joosaia
Właśnie nie wiem co dalej Zarejestrowałam sie juz na większości popularnych dyskusyjnych forach-zyskałam kilka wpisów głownie od promujących sie speców Zero zainteresowania moim problemem-jakby nie chcieli zdradzać zawodowych tajemnic -ja im o tym że to katastrofa i uzasadniam dlaczego a oni że czasami katastrofa jest bardziej opłacalna. Ciekawe czy ten od przykładów sie odezwie-podałam wszystkie możliwe.

Gość Joosaia
Zaraz się okaże że pięciolatka wymyśłiła nowy rodzaj antykoncepcji tym razem 100% Cholera jasna Jak to możliwe że oni nie wiedzą o co mi chodzi-nie dam i to spac w nocy !

Gość Napisz tutaj o cochodzi
J

Gość Joosaia
Nie no to nie jest możliwe żeby ktoś kto nie ma o czymś zielonego pojęcia wymyślił patent na coś czego wszyscy porządają-no musiałabym mieć naprawdę 5lata żeby w to uwierzyć. Ale ci wszyscy spece to naprawdę muszą mieć ciężko w życiu Ja się czasmi zastanawiam czy oni oprócz HTML itp. jeszcze władają jakimś językiem-bo z nimi naprawdę nie można sie dogadać nie?

Gość Joosaia
Nie mam odwagi tutaj o tym pisać Co i jak mam napisać skoro spece i tak nie zrozumieją? Sprawa jest prosta jak intencje są czyste a moje są nieczyste(przynajmiej tak pomyśłi 5latka o sexie,że nieczysty) z drugiej zaś strony są ok. Tylko co o tym sądzą spece?

Gość Joosaia
Będzie tak zajrze jutro do skrzynki i jak znajdę odpowiedzi to padnę a jak otworze a tam ten od przykładów napisze że nie wie co mam na myśli to padnę i już nie wstanę!

Gość Joosaia
Jak nie będzie wiedział o co mi chodzi to normalnie umrę Podałam przykłądy linki do przykładów już jaśniej sie nie da A on napisze że nie rozumie,albo jeszcze lepiej nie napisze nic! Nie odezwie się a moje kolejne wiadomości będzie ignorował aż w końcu oskarży mnie o nagabywanie...tak to widzę

Gość vezyros
a płacisz abonament za pozycjonowanie i te tam ?

Gość Joosaia
Gdybym potrafiła to przełożyłabym swoje myśli na język HTML jeśli to w ogóle jest możliwe i wówczas może ktoś by mnie zrozumiał.

Gość Joosaia
Płacę wszysto płacę mam uregulowane wszystko z góry nie mam problemów z płatnościami. Mam problem ze specami

Gość Joosaia
Ale wiecie szanuje ich bo zanim o coś zapytam to czytam uczę się testuje sprawdzam -nie idę na żywioł z domniemanymi historiami a oni mnie w ten sposób! O co pani chodzi? No! No o co mi chodzi? A o co mi może chodzić? No? No kto wie?

Gość Joosaia
Jak nie wiadomo co co chodzi to o co chodzi? Kurcze jak to w Htmlu napisać?

Gość Joosaia
No dobra ulżyłam sobie wygadałam się wszyscy wiedzą o co mi chodzi oprócz speców od html i dobrze IDE SPAĆ DOBRANOC!

Gość vezyros
Jeśli płacisz abonament to nic dziwnego że gość ściemnia. pozycjonowanie przy dużej konkurencji to nie taka prosta sprawa a brakiem, na przykład, przykładów można uzasadnić marne wyniki i pobierać abonament jeszcze przez czas jakiś póki klient się nie wkurwi.

Gość Joosaia
No to nie idę spac bo sprowokowałam jakąś wypowiedź. Nie płacę abonamentu tylko rachunki za serwerowanie Mojej strony nie wypozycjonujesz bo ma mega bana od google:P

Gość Joosaia
Ten od serwerowania świadczy usługę bycia pomocnym w każdym problemie od treści na stronie po partnerów od reklam Ale mówi w innym języku i nie gadam z nim:P

Gość Joosaia
Się okazuje że partnerzy lubią zbanowane strony-nie wiedzieć czemu?

Gość Joosaia
No ok jak tak ma wyglądac nasza rozmowa to ja idę spać!

Gość Joosaia
Zresztą są strony których nie warto pozycjonować -zielona jestem ale takie podstawy to sobie wiem no nie?

Gość Joosaia
Także nie każdy ma ten sam shemat działania I są tacy którzy widzą to przez pryzmat pieniążków bo wiedzą że inaczej nie ma sensu na to patrzeć. A tu ci taki spec -nie wie o co chodzi.

Gość Joosaia
Wszystko się da trzeba wiedzieć jak Ja tylko nie mam umiejętności obsługiwania narzędzi którymi spece pracują a tak poza tym nie odczuwam braków

Gość Joosaia
Dosyć tego pier...nia ide spać i CZESĆ!

Gość Agnieszka z Warszawy
ale o co ci chodzi?

Gość vezyros
" to hosting ?serwerowanie" Przykłady są o tyle wygodne dla chujowych programistów że można je łatwo skopiować, przynajmniej w części html gorzej jeśli na Twojej stronie znajdzie się jakaś pozostałość treści z konkurencyjnego serwisu A jeszcze gorzej jeśli właściciel owego serwisu okaże się prawnikiem - pieniaczem. Na wszelki wypadek po robocie a przed zapłatą przeskanuj google pod kątem wybranych fragmentów. I lepiej traktuj poważnie prośby o usunięcie duplikatów. "Nierozumienie" klienta oznacza najczęściej dyletanctwo i robienie po taniości.

Gość fgdgdf
przypominasz mi taką jedną od bachledy curus, ona tez pierdoliła nocami sama do siebie i źle na tym wyszła

Gość Joosaia
No i o to czego się finalnie dowiedziałam od speca od przykładów? HA HA HA HA HA Że XRUMER (UWAGA!) jest narzędziem do pozycjonowania a nie generowania ruchu! HU HU HU HU HU! Ciekawe kto sie z tym zgodzi... Będziemy sobie spamowali xrumerem link do swojej strony a google będzie nas wypychac na pierwszą pozycję-INTERESUJĄCE XRUMER-KRÓL SPAMU NIE NADAJ SIĘ GO GENEROWANIA RUCHU! Pięknie! Dobra ide do najlepszych-pier...le nie kupujcie takich usług na allegro!!! Pójde na kurs wydam 300zł i kolejne i kolejne i prędzej sama się wszystkiego nauczę niż dowiem czegokolwiek od Dyletantów Ja w swojej branży wykorzystuję narzędzia przeznaczone do czegoinnego na porządku dziennym a Spece od niczego odradzają no ja pier..le! Najbardziej nie lubię braku wyobraźńi! Na jakkim świecie ja żyję?