Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moze mama

czy to oze byc to?

Polecane posty

Gość moze mama
Ja mammiesiaczke zawsze okolo 20 kazdego miesiaca nie pozniej i to mam praktycznie jak w zegarku.

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Ale że zawsze tak miałaś nie znaczy,że teraz tak będzie:) Może naprawdę nie miałaś owulacji.To dopiero 4 dni jak Ci się spóźnia...

Gość moze mama
Up.

Gość moze mama
W zasadzie brzuch mnie boli od piatku, a zawsze jak bolal to dostawalam tego amego dnia wieczorem albo kilka godzin jak zaczal bolec wczesniej jedynie bylam taka humorzasta a teraz od tygodnia pobolewa a okresu ani widu ani slychu

Gość asdfgqwert
Ja miałam miesiaczke 3 grudnia 2011r, zrobiłam test w Sylwestra, żeby wykluczyć ciąże (chciałam wypić parę drinków na imprezie) - test paskowy - wynik negatywny!!! Nie dostałam okresu, powtórzyłam test, ale płytkowy i co?? Wynik pozytywny! Dzisiaj mam 5 miesięczną córkę ;)

Gość moze mama
gratuluje:-) ja jeszcze zrobie rano a jak przyjade do domu to predko lece do ginekologa:-)

Gość moze mama
Ja robilam dzisiaj paskowy jutro powtorze z porannego moczu, a tak to pozostaje czekac na wizyte u ginekologa i ewentualnie robic test z krwi, a jwk sie okaze ze nie to starac sie ciepkiwie o maluszka:-)

Gość asdfgqwert
Dziekuje i trzymam za Ciebie kciuki, żeby następny test wyszedł już pozytywny :) powodzenia!

Gość No nie wiem, nie wiem
Szkoda że wyszedł negatywny :( Ale trzymam kciuki aby dziś był pozytywny albo zeby ginekolog sttwierdził ciążę ;)

Gość moze mama
eeeeh i dzisiajmznowu negatwny nie iwem co jest pozostaje mi czekac do wizyty u lekarza ale to dopiero za 3 tyg a jakbym dalej mieisaczki nie dostala powtprze test za tydzien.

Gość No nie wiem, nie wiem
A może zrób w tym czasie badanie beta z krwi? tylko nie wiem ile się na wynik czeka...

Gość moze mama
JESTEM ZA granica i z testem z krwi musze zaczekac tutaj tak nie podchodza do ciazy optymistycznie na poczatku:-P nie wiem co myslec juz tydzien chodze taka nabuzowana rozdrazniona i mam odsc juz tych boli brzucha bez powodu, i mdlosci, ktore wprawdzie nie sa jakies silne ale denerwujace w polaczeniu z tym wszystkim... ehh

Gość moze mama
ehh juz nie wiem co mam rpbic dzisiaj jestn36 dzien cyklu, nie mam miesiaczki a zawsze dostawalam miedzy 27-29 max nigdy pozniej, dzisiaj juz jest 36 dzien i nic od tygodnia boli mnie brzuch jak na przewidywana miesiaczke i nic, mam delikatne nudnosci, jestem rozdrazniona, czuje delikatne jakby ciagniecie w piersiach. nie wiem co myslec robilam dwa testy jeden wczoraj woeczorem drugi dzis rano i oba negatywne..jestem za granica i natestz krwi musze poczekac 3 tyg.A ta niepewnosc mnie zabija, dodam ze nie przytylam ani nie schudlam znaczaco przez ostatni czas to czemu ten brak okresu?? wg obliczen kochalam sie z mezem 7/8 dzien cyklu, czy mozliwe zeby to yla ciaza a tezt jej nie wykryl?

Gość moze mama
up up up

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkk
Nie,to nie jest możliwe... już dziewczyny Ci pisały:/Pewnie masz cykl bezowulacyjny.Czekaj spokojnie na okres.

Gość cvhhnkkk
Co u autorki? :)

Gość ania.doradca.ladeevit
Nie masz możliwości zrobić prywatnie badań krwi? Stwierdzenie ciąży na wczesnym etapie jest ważne, bo to właśnie wtedy jest najbardziej zagrożona- jeśli masz np. nieuregulowaną cukrzycę, niedobór kwasu foliowego itd. Nie wiem, gdzie mieszkasz, ale naprawdę tam nie się nie dba o kobietę starającą się o dziecko?