Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdezorientowanaaaa

Czemu spóźnia mi się okres?

Polecane posty

Gość zdezorientowanaaaa

Witam. zawsze mam @ jak w szwajcarskim zegarku co 28 dni. a dziś już minął 32 dzień i nic! Miałam w tym miesiącu jeden stosunek przerywany. A po za tym to chorowalam na jakieś grypsko i brałam antybiotyki. Czy choroba może opóźnić okres?

Gość co ma grypa do okresu
nie widze zwiazku. pewnie ciaza.

Gość zdezorientowanaaaa
Wypowie się ktos jeszcze? Byłam kiedys w ciązy i mialam dużo białego wodnistego sluzu juz na tydzień przed okresem. A teraz nic takiego nie mam.

Gość zxzx
ciało ludzkie to nie zegarek i czasem się rozregulowywuje. Zrób test na początek. A jeśli to nie ciąża to odczekaj jeszcze trochę i idź do gina jeśli okres nie nadejdzie.

Gość No nie wiem, nie wiem
A własnie ze grypa i antybiotyki miają dużo do okresu ;) Przez to się moze sporo opóżnić... ja jakk bralam antybiotyk to ZAWSZE mialam cykll 40 dni, a normalnie mialam 30-32 dni :)

Gość zdezorientowanaaaa
Dzięki. Poczekam jeszcze trochę, może to rzeczywiście ta grypa. Po za tym jeszcze w tym miesiącu wzięłam się za siebie, kupiłam stepper i zaraz po grypie zaczęłam ćwiczyć pół godziny dziennie. Wcześniej prowadziłam bardzo siedzący tryb życia więc może to też ma wpływ? Dam sobie jeszcze tydzień chociaż coraz trudniej zachować mi spokój. Nie chcę teraz 2 dziecka.

Gość Władysława19
Ja również na początek proponuję test.

Gość Władysława19
Wykonać test ciążowy.Jeżeli będzie negatyw ,to poczekać bo być może to przez grypę.Ewentualnie udac sie do swojego lekarza .

Gość No nie wiem, nie wiem
Wysiłek fizyczny, podróż, choroby, stres, zmiana trybu życia.... wszystko moze miec wpływ ;)

Gość zdezorientowanaaaa
Dzięki. Poczekam do niedzieli, jak nic się nie ruszy w poniedziałek kupię test. Wątpię, aby to była ciąża bo nie mam żadnych objawów takich jak w pierwszej ciąży. Zresztą jednym stosunkiem i to przerywanym zajść w ciążę to prawie jak wygrać na loterii ;) Może to faktycznie rozregulowanie organizmu, zresztą spuchłam już, pryszcze mi wylazły, brzuch mnie boli i wszystko wkurza, więc to chyba PMS.