Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość napewno wszyscy mają lepiej:(

ILE ZARABIACIE I ILE Z TEGO PRZEZNACZACIE NA OPŁATY A ILE NA JEDZENIE????

Polecane posty

Tak jak w temacie, ile zarabiacie i ile z tego płacicie za czynsz, gaz, wodę, ewentualnie kredyt i paliwo, a ile wydajecie na jedzenie? bo ja licze i liczę i chyba nigdy się nie wyprowadzę bo nie dam rady się utrzymaćjestem załamana:(

Gość NA kafeterii
każdy zarabia 10-20 tys na miesiąc, ma dom bądź dopiero go buduje.

Gość asdddddddddddddd
ja mam 1200zł aoplat ok. 1000zł. Czynsz- 260zł woda- 35zł. prad- 120zł gaz- 300zł kablowka -100zł jkarta kredytowai do telefonu -100zł

do osoby wyżej- i za 200zł kupujesz jedzenie itp.czy Twój partner pracuje o z jego pensji żyjecie?

Gość h3hh3h3h
Chcialabym znalezc prace, zeby chociaz miec te 1200. Wysylam milion cv i nic :o porazka.. musze siedziec na utrzymaniu rodzicow :(

Gość mlkhpo
Ja mam ok. 3000 zł na 1 i 1/2 etatu, mąż 1100 :(, kredyty ok. 1000 + opłaty - prąd, inernet, telefon. Mamy dwójkę dzieci.

Gość zazdoszcze :))
maż 2000 netto ja 477 zł (400 wychowawczy+77 zasiłek na dziecko) czynsz 580 zł prąd 150 zł co 2 miesiące garaż 55 zł net 61zł tel 40 zł tel 40zł cyfrowy polsat 39 zł lpg 300 zł reczta na życie

Gość bvcvbcv
h3hh3h3h-skad jestes?

Gość No nie wiem, nie wiem
Też mam ten problem.... Mój narzeczony pracuje jako grafik komputerowy i ma 1700 brutto, śmiech na sali ;/ ja jestem na stażu, mam 816 zł na reke... razem mamy jakies 2000 tys i nie mozemy sie wyprowadzic bo za co życ? ;/ ja pracy znalezc nie moge bo nic nie ma... jestem technikiem informatykiem, do tego robie inżyniera inf. stosowanej i d*pa -.- żal jak nie wiem... I jeszcze chcialibysmy odkladac na slub jakies pieniadze, ale z czego sie pytam? tam gdzie chcemy wynajmowac to 1000 zł wynajem na mieciac :/

chcielibyśmy**

w sezonie ok 700 tys za miesiac w ciągu roku jakies 250 tys na czysto zyski z baletów ida na fundacje oplaty zusy srusy to jakieś 30 kola miesięcznie na jedzenie art higieniczne nie mam pojęcia nie zliczam paliwo jakies 2 tys w sumie sama nie wiem jakby tak siąść i podliczyc to z 50 tys miesięcznie w tym wyplaty dla pracowników pralnia itd

Jakim cudem macie takie tanie czynsze? -.- My w malym miasteczku chcemy mieszkac i takie ceny są że masakra :/

Gość frkwfe
zrob tylko cywilny

Gość ';lkjhbvc
ja zarabiam jakies 10 tysięcy po opłaceniu wszystkiego zostaje mi ok 6 tys nie chce mi się konkretnie obliczac bo kazdy miesiąc jest inny a często wyjeżdzam słżbowo

Gość h3hh3h3h
bvcvbcv - mieszkam w miescie niedaleko warszawy ;) porazka.

Gość bvcvbcv
h3hh3h3h-odezwij sie na gg jak mozesz 45400801

Gość Emil 19dd
nie wiem zarabiam 2500 to na opłaty i jedzenie idzie 1400 zł reszte na przyjemności

Gość a my mamy duzą rodzine
ja 2 tys., maz 4 tys., male miasto rachunki to ok. 500zł (mamy wlasny dom) jedzenie 1300 na 3 osoby (jedno dziecko 4 lata) paliwo i utrzymanie aut 2 tysiace (mamy aleko do pracy, a ja jeszcze jezdze na studia zaoczne 70km przez 2 weekendy w miesiacu, co daje 840km na same studia miesiecznie - musze wracac do domu, bo w weekendy maz ma nocki) wciaz dom ulepszamy i co miesiac idzie 1000 na ten cel poza tym 1000 na przyjemnosci typu ksiazki, kino, imprezy moje czesne 2500 za semestr

tzn mamy pol domu dla uscislenia, gore, bo na dole mieszka ciocia.

Gość frkwfe
do majacych spore pensje powyzej 5 tysiecy mc co robice? albo po jakich studiach jestesice?

ja mam małą bo dopiero mam 24 lata, nie mogę sobie pozwolic na zbyt zajmującą prace, bo sie jeszcze ucze, no i dziecko, ale w mojej branzy docelowo zarabia sie kilkakrotnie wiecej (ja pracuje pol roku dopiero). Pracuje w instytucie geofizyki.