Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta_86

niepewny wynik....

Polecane posty

Gość Marta_86

Mam problem,otoz zrobilam test ciazowy w ktorym pokazala sie tylko jedna kreska, a po jakis 2 godzinach pojawila sie ledwie widoczna druga(wynik mial byc do odczytania po 5 min) po kilku dniach zrobilam nastepny od razu w polu C byla jedna kreska a po paru minutach zauwazylam ledwie cien tej drugiej ale taki ktorego prawie nie widac, tak jakby byla pod spodem ale nie zabarwiona. Im pozniej robi sie test powinna byc ta druga wyrazniejsza a u mnie odwrotnie, co o tym myslec?

Gość kwiakazksiika
mialam tak samo. tym bardziej,ze robiac test wieczorem (polecaja rano,alke nie moglam wytrzymac) dopiero po calej nocy czyli rano zoabczylam cien drugiej kreski ;poszlam do lekarza - nic nie widzial na usg i wyslala na badania krwi okazalo sie,lze jestem w ciazy- tylko tak wczesnej,ze usg nie moglo jej potwierdzic i stad tez cien czy niewyrazna kreska testy sie praktycznie nie myla idz na badanie krwi pozatym robilam wczesniej testy i nigdy ,ale to nigdy nawet najmniejszy cien sie nie pojawial takze GRATULACJE ;'-)) ja jestem w 4tym miesiacu

Gość po 2 godzinach
po 2 godzinach nie odczytuje się wyniku testu ciążowego.

Gość Marta_86
Robilam test rano na czczo wiec powinien byc pewny, ja widze ledwo zarys tej drugiej kreski, istnieje mozliwosc braku ciazy? z biegiem czasu powinna byc bardziej widoczna a tu niestety odwrotnie...

Gość No nie wiem, nie wiem
Zrób drugi test, bo na teście po dłuzszym czasie tak i tak wyjdzie jasna druga kreska ;) po zrobieniu testu i wyniku się go wyrzuca ;) Nie jest on wiarygodny. Jeśli bylabys w ciazy to od razu by były 2 kresy, albi ta druga jesniejsza albo ciemniejsza ale bylaby od razuu :)

Gość angina 2423
to znaczy że jezzcze nie jesteś ale niedługo będziesz

Gość No nie wiem, nie wiem
Zrób jeszcze jeden rano :) Bardzo możliwe że nie jesteś w ciąży, bo ten test nie jest wiarygodny :) Jeśli jutro zrobisz i od razu beda 2 kreski i wiadomo ;) ale po 2h to sie nie liczy :)

Gość ksiwjakakis
dziewczyny napisalam Wam ,ze nie zawsze sa dwie wyrazne kreski, i niby nie trzeba odczytywac testu pop uplywie dluzszym niz 5 minut...ale sama jestem potwierdzeniem przxykladu,ze to moze byc wczesna ciaza kiedy to stezenie beta hcg jest niewielkie0taki tesk wlasnie ma wykryc stezenie beta w moczu.....dlatego radzilabym zrobic badanie krwi (10-20 zlotych) brak ciazy to jedna wyrazna kreska-gwarantuje wam,ze zadnych zarysow lub cieni nie powinno byc

Gość Zrób badanie z krwi
beta hcg po co wydawać kase na tyle testów z apteki a wyniku pewna i tak nie jesteś...