Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobrowiankowa

zaparcia u 6-tygodniowego maluszka?? pomózcie

Polecane posty

Gość dobrowiankowa

Karmie córkę piersią, nie przepajam, ani nie dokarmiam-tak zalecił nasz pediatra.. Jest problem bo Mała robi kupkę co trzy dni. Jak juz sie to wydarzy to nie wiem co mam robic, czy podcierać, czy trzymać nóżki, takie są obfite. Ostatnio spróbowałam sposobu-wkładanie termometru w odbyt, nie pomogło.. Czy możliwe jest żeby dzieciaczki w tym wieku robiły tak rzadko kupy? Jak sprawić żeby wypróżniała sie częsciej?:) pomózcie doświadczone mamy:)

Gość dobrowiankowa
dodam jeszcze, że Mała ma bardzo często gazy

Gość jkvkgj
termometr zanoz w oleju potem wprowadz do pupki . pomasuj brzyszek ale nie w okolo tylko poziono liniami tak jak ida jelitka nie za dlugo! i daj zwyklej wody do picia. moze ty otreby zjedz to ulzy dziecku troche

Gość dobrowiankowa
wypowie sie któras z mam?

Gość alemama
jedz pól jabłka na dzień

Gość wiedzma100
moja tez czesto miala zaparcia, pomagalo masowanie brzuszka, przyjkladanie cieplej pieluchy na brzuch albo jeszcze herbatka koperkowa z hipp albo ulatwiajaca trawienie. wiem ze nie powinno sie dopajac dzieci ale od czasu do czasu dawalam i jak reka odjal

Gość skąd wyście ise wzięły??
same sobie pchajcie termometry w dupy glupie cipy!! dziecko będące wyłącznie na piersi kupke robi albo 7 razy dziennie albo raz na kilka dni. ja pierdolę:o

Gość asdfgqwert
duzo kobiet pomaga dzieciom termometrem, jesli nie ma innej metody, dziecko przy tym nie cierpi

Gość fsaasfsfa
koper dawalam w butelce.pomagalo:> a jak skonczyl 11tyg sliwke hippa sok...i jablkowy gerbera.oj dzialo sie.dzial

Gość fsaasfsfa
i rumianek.s dwie oddzielne.są.