Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Publicznie obnażona

Seks a sport

Polecane posty

Gość Publicznie obnażona

Podobno sport bardzo sprzyja nastrojowi i pobudzeniu seksualnemu. Warto biegać, pływać, jeździć na rowerze, gimnastykować się... by być bardziej sprawnym seksualnie. A jak to jest u Was?:-)

Jest dokladnie jak opisalas plus dobre odzywianie = sex machine :D

a u mnie kiedyś było odwrotnie. Jak zacząłem ćwiczyć libido spadło... A w teorii niby miało pomagać... Dziwne.

Reakcja, ale pod warunkiem, że trenuje się regularnie, bo wtedy organizm uodparnia się na zmęczenie.. Jednak, gdy tylko od czasu do czasu pójdziemy poćwiczyć, wtedy jesteśmy tak zmęczeni, że już nie mamy siły...

Uprawiając sport trzeba się odpowiednio odżywiać. Ja np. wracając z treningu mam ogromną ochotę.

Jak ćwiczymy raz na ruski rok, trudno to nazwać sportem.;-) Warto regularnie coś robić, a i sprawność seksualna dopisze.:-)

U siebie nie wylapalam jakis zmian w libido, bylo dobre jest dobre, ale sam fakt, ze dba sie o swoje cialo i umysl powoduje, ze czlowiek czuje sie bardziej atrakcyjny dla samego siebie, a przez to i dla innych. Wlasnie wrocilam z plywania i owszem jestem zmeczona, ale za to jaka zadowolona :) czuje jak dopamina i serotonina dzialaja :D