Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamnaimiepaulina

nie mogę dojść podczas stosunku ...

Polecane posty

Gość mamnaimiepaulina

nie dojdę bez stymulowania łechtaczki.. co jest nie tak? mój chłopak dochodzi i musi zrobić mi dobrze językiem żebym skończyła.. próbowaliśmy róóóóóżnych pozycji, i nic z tego. dlaczego tak mam ? da się coś z tym zrobić ? dziewczyny, też tak macie ?

kobieta moze osiągnąć dwa orgazmy, albo poprzez stymulowanie łechtaczki, albo bez i będzie mieć orgazm "pochwowy". Dzieje się tak dlatego że łechtaczka posiada przedłużenie w pochwie i jej naczynka oraz nerwy "oplatają" pochwę od środka. W zależności od tego w jak duzym stopniu - w takim stopniu kobiety są zdolne osiągnąc orgazm bez ręki, bez stymulowania dodatkowo łechtaczki. Dlatego jedne mogą dojsc tak, a inne tylko z ręką. I nie jest to nic nienormalnego i nienaturalnego, po prostu każdy organizm jest inny i inaczej zbydowany. Orgazm zawsze pochodzi od łechtaczki. Nie trzeba się tym przejmować, wystarczy próbować w roznych pozycjach albo dać sobie spokoj z dążeniem do orgazmu "pochwowego" gdyz nie rózni się on zbytnio od " łechtaczkowego" mam nadzieje ze ukoiłam nerwy. pozdro :)

I proponuję przystopować chłopaka, niech się nie spieszy tylko nieco zaczeka na Ciebie, w końcu nauczy się kiedy zaczynasz dochodzić i automatycznie on tez będzie chciał dojść. Będziecie dochodzić razem, a dochodzenie razem wiadomo, bajka. Jesli mam być szczera ja 2 razy w życiu doszlam bez ręki i kompletnie mi to nie przeszkadza i nigdy nie przeszkadzało. A osobny orgazm przez 6 lat związku to może miałam z 10 razy tylko ;)

Gość smutna159
byłam 7 lat z jedym facetem i nigdy nie udało mi sie dojść, życie tak napisało scenariusz ze się rozstaliśmy, gdy poznałam drugiego partnera bylismy razem 3 lata niestety tez nie dochodziłam. uznałam ze taka jest moja natura, że trudno trzeba sie pogodzić i ze jest dobrze tak jak jest., gdy moj związek się rozpadł...poznałam obecnego partnera... to z nim po wielu wielu latach przezywam orgazmy, swoje pierwsze mimo 30 lat na karku... trzymam kciuki za ciebie. p.s gdy poszłam do ginekologa pani od razu powiedziała mi ze moje dolegliwości są związane min. z tym że mam inna flore bakteryjną z partnerem i w życiu się nie dogadamy

Gość wypierdzenie powyzej
kup sobie butelke miotło ty jedna i walnij sie w łeb

Gość mamnaimiepaulina
'smierc' dziekuje ci bardzo za odpowiedź :* tak tylko, że nie jestem z nim az tak długo i jestem bardzo młoda. krępuje mnie troche jeszcze rozmawianie z nim na takie tematy tak 'głęboko' . symulował mi czasami ją troche, ale tylko przez chwilę a ja sama robiłam to raz i potem się torche głupio czułam.. hm, ale na pewno z biegiem czasu to się ułoży więc nie mam się czym martwić :)

Gość gość
no tomasz pecha