Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilia666666

ciaza

Polecane posty

Gość lilia666666

jaka jest mozliwosc ciazy procentowa jak partner skonczyl we mnie a cykle mam 60 dniowe.tak wogule to jestem zdrowa zeby nie bylo zadnych zaraz pytan.pytam tylko czy moge zajsc jak kochalam sie wczoraj.

jesli masz cykle 60 dniowe to idz do lekarza, jak cykl moze trwac 2 miesiące !! ?

jesli w ciągu roku masz okres 6 razy tylko a nie 12, to moim zdaniem procentowo szanse masz 50 % na 50%, albo zajdziesz albo nie, chyba jednak cos ze zdrowiem Ci szwankuje :O :( ........

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
a skąd ja mam wiedzieć jaki Ty wczoraj miałaś dzień cyklu? Mam zgadywać czy to był dzień płodny czy niepłodny? Zadajesz głupie pytania a podstawowych informacji nie podajesz!

i zdrowa nie jesteś,bo masz bardzo rozwianą gospodarkę hormonalną:/

Gość sdkl;jf;idj
im dłuzszy cykl tym wieksze prawdopodobienstwo cyklu bezowulacyjnego.wiec skad ciaza ?

Gość ania.doradca.ladeevit
Koniecznie idź do lekarza. Cykle, które trwają ponad 35 dni są zazwyczaj bezowulacyjne, ale nie jest to regułą. Na pewno powinnaś się zaniepokoić dugością swoich cykli.

Gość lilia666666
a to ok. a tak wogue d hhhhhhh to zdrowa jestem jak ryba tylko lekarz powiedzial ze troche za szczupla i dlatego tak mam bo hormony mialam robione i lekarz pwiedzil ze wszystko jest ok. ze jak najbardziej zdrowa jestem.przeciez zreszta pialam wczesniej chyba nie! ze o zdrowie tu nie chodzi to zaraz wypisujecie pytanie zadalam i chcialam tylko zebyscie napisaly co myslicie zreszta kazdy organizm jest inny moje drogi panie.

odpowiem na Twoje pytanie,jak napiszesz mi w którym jesteś dniu cyklu?Czy śluz jest płodny czy niepłodny...przecież wróżką nie jestem i nie napiszę Ci,że ciążą możliwa ja jesteś np. w dniu niepłodnym:/ Jak zadajesz pytanie,to napisz jakieś konkretne informacje...

Gość lilia666666
a zreszta jak mozna komus wypisywac ze jest chory prosze cie chyba skoro mam takie cykle to sie czesto badam i jest ok i mam tez owulacje wiesz!! tak lekarz stwierdzil ze wszystko ok .

skoro każdy organizm jest inny MOJA DROGA PANI ... to co Ci da takie pytanie? Ja zaszłam w ciążę w 16 dc...a Ty możesz wcale nie mieć owulacji.Więc po co zadajesz głupie pytania?

Nie cykle co 60 dni to nie jest norma... Możesz mieć wysoką prolaktynę,niski progesteron,torbiele,PCO i wiele innych dolegliwości:/

Gość dsdssfsdff
takic glupot az nie chce sie czytac

Gość lilia666666
jak to glupoty to po co to czytasz.do hhhhh a ty sie nie oburzaj chyba pisalam ze robilam badania hormonow co nie!!!!! to po co jeszcze o tym piszesz. zeby sie klucic tego postu nie zalozylam my dearest friend.

Gość lilia666666
koncze bo juz mi sie nie chce tego czytac jak zajde to moze wam napisze a jak nie to nie.

Napisz mi który masz dzień cyklu.Bo najważniejszego nie potrafisz napisać...

Absolutnie 60 dniowe cykle nie są normą, tylko powodem do zmartwienia. Rozumiem, że czujesz się dobrze, nie masz dolegliwości, które by Cię martwiły. Niemniej nie jest to prawidłowy cykl. Zbyt niska waga ciała może prowadzić do zaburzeń hormonalnych i zaniku mięsiączki lub wydłużenia cyklu. Przyczyn takiego stanu może być dużo, podałam tylko przykład, który jako pierwszy przyszdł mi do głowy. Namawiam Cię do wizyty u lekarza.

up

Poza tym nie można procentowo określić szansy zajścia w ciążę. W ciąży nie można być 'trochę'. W ciążę się zachodzi lub nie.