Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość coSieZe mna Dzieje

mysle o nim

Polecane posty

Gość coSieZe mna Dzieje

ehh jak zaczac.... hm od 4 lat jestem mężatka na poczatku oczywiscie bylo kolorowo, wszystko sie popsólo od kad wyjechalismy za granice. nowa praca meza zmienila go nie dopoznania, nie tyle praca co towarzystwo ktore z nim pracuje.. brakuje mi wszystkiego, nawet glupiego dotyku czy pocalunku.. przytula mnie tylko gdy ma do czegos dojsc inaczej sie mnie nie tyka. tak samo jest z pocalunkiem, zwykly pocalunek musi skonczyc sie seksem bo tak ooo bez powodu nie da mi buziaka.. a z tym seksem to tez roznie bywa, robimy to rzadko i z jego strony to tylko szybki seks.. moich piersi nie widzial z rok, interesuje sie tylko cipką, reszta tak jakby nie istniała... ciagle chce z nim o tym pogadac ale jego zdaniem to ja sobie cos ubzdurałam i ze wszystko jest ok i zebym znowu nie zaczynała... mam dosc.. ciagle sie klocimy a ja non stop becze przez niego.. Miesiac temu zaczełam pisac z kolega, zblizylismy sie do siebie, ja mu sie zwierzyłam on mnie rozumie, ciagle o nim mysle.. nie moge sie doczekac kiedy znow ze soba popiszemy, jest cudowny, ale nie chce zadnego z nich zranic wiec co mam robic

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować