Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewawawawawa

Jaki polecilibyście horror?

Polecane posty

Gość Ewawawawawa

Wolałabym coś realistycznego coś w stylu "Nieznajomi" może być mniej znany tylko żeby był dobry w miarę możliwości,jak najmniej krwi(słabo mi się robi) ewentualnie moze być nierealistyczny ale żeby budził strach i żeby budował napięcie,mam się bać!!! :) :) :)

Gość ajkidoooo
poogladaj obrady sejmu to zemdlejesz

Gość fgfgdfgfgdfgdfgfdgfdgnvbnbvnvb
"silent house" "devil house" te są zajebiste :0 oglądałam prawie wszystkie więc nie moge sobie przypomnieć nic konkretnego więc daje to co oglądałam niedawno :)

aha podobno dobry jest "sinister" ale jeszcze nie oglądałam bo czekam na wersję HD jak zawsze do ściągnięcia :)

Gość inertia
w stylu Nieznajomych jest Funny Games z 1997 r.

"Innkeepers" tez był bardzo trzymający w napięciu i straszny jak dla mnie :)

Sinister, Opętanie (film 1999), Numer 23 - choc te 2 nie sa zaliczane do horrorow, Szepty, Emergo, Demony / The Devil Inside, The Pact itd

Gość na YT jest taki program
dokumentalny "seryjni mordercy", są też nasi zwyrole. Powinno wystarczyć na kilka wieczorów, ale ostrzegam - po obejrzeniu zaczniesz się bać...

Gość fanka horrorów
a ja polecam ci np. Frozen - trudno to nazwać horrorem, ale bardzo trzymający w napieciu i ukazujący bardzo realistyczną sytuację jaka może nas spotkać w górach; poza tym polecam: Drogę bez powrotu, Domek w górach, Dom w głębi lasu, Ostatni postój 1-2, Rasa

Gość fru fru fru fru
Silent Hill, Event Horizon

polecam DOM Z KOŚCI, PARANORMAL ACTIVITY 1 2 3 4 wszystkie cześci ciekawe, EGZORCYZMY, DOM SNÓW, BRUTAL , THE DEVIL INSIDE, THE PACT, SIŁA STRACHU troche stary ale fajny, OSZUKAĆ PRZEZNACZENIE 3

fajny też jest KRONIKA OPĘTANIA, ZŁY DUCH, REC, BUNT ZMARŁYCH, PIŁA 1 2 3 4 5 6 7 i 3d wszystkie części ale to dla osób o mocnych nerwach.

Gość 23123123123
wstylu nieznajomych to polecam film Funny Games US, dziwnie się nazywa, ale b podobny, tylko lepszy... i jeszcze jest rewelacyjny film francuski Najscie- ale b. mocny, dla ludzi z mocnym zoładkiem... :p