Gość jadziewczyna19 Napisano Styczeń 24, 2013 Witam, 15 tego miesiąca spałam z chłopakiem krótko to trwało, założył gumkę i przypatrywałam się temu, wyjął ją zapakowaną i pudełko też było przy mnie otwierane, zacisnął czubeczek przed tym naciągając gumkę. Po skończonym stosunku usiadł i ściągnął gumkę od góry tak żeby się nic nie wylało ( już nie miałam z nim styczności ) wyrzucił ją i ubrał się też nie mając ze mną już żadnej styczności i później się już nie dotykaliśmy. Okres wcześniej skończył mi się 4 stycznia, a zaczął 30 zazwyczaj trwa 5-6 dni. Dodam, że moje okresy nie są regularne. Wcześniej miałam okres 23 listopada. Od Wtorku czułam ból po prawej stronie tam gdzie jest "boczek" u kobiet, wczoraj leżąc rano zaczął mnie boleć lewy jajnik , to nie był ból taki jak na okres, lekkie kłócie, ściskanie, ogólnie czułam go, dziś bolą mnie obydwa jajkniki też w podobny sposób tylko troszke mniej, lecz rano ból byl troszke silniejszy. Dwa dni temu tj. wtorek zmarzłam na dworze bardzo, szczególnie nogi. Jaka jest przyczyna tych bóli ? Strasznie się boje iść do ginekologa, mama mówi, że przyziębiłam układ moczowy. Czy to mogą być bóle spowodowane owulacją ? Pomóżcie mi choć troszkę, bo jestem cała w wątpliwościach. Dodam, że nigdy nie miałam aż tak silnych bóli owulacyjnych, pewnie bolał mnie jajnik lecz nie zwracałam na to uwagi. Raz ściskało mnie tak i puszczało w lewym jajkniku, ale później moja pochwa wydaliła różne gruzdki, skrzepki żółte jakby pękło mi coś i od tamtej pory nie miałam z tym problemów. Proszę o rozsądne odpowiedzi, bo naprawde to dla mnie ważne, bardzo ważne... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach