Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość jadziewczyna19

DROGI RODNEEE

Polecane posty

Gość jadziewczyna19

Witam, 15 tego miesiąca spałam z chłopakiem krótko to trwało, założył gumkę i przypatrywałam się temu, wyjął ją zapakowaną i pudełko też było przy mnie otwierane, zacisnął czubeczek przed tym naciągając gumkę. Po skończonym stosunku usiadł i ściągnął gumkę od góry tak żeby się nic nie wylało ( już nie miałam z nim styczności ) wyrzucił ją i ubrał się też nie mając ze mną już żadnej styczności i później się już nie dotykaliśmy. Okres wcześniej skończył mi się 4 stycznia, a zaczął 30 zazwyczaj trwa 5-6 dni. Dodam, że moje okresy nie są regularne. Wcześniej miałam okres 23 listopada. Od Wtorku czułam ból po prawej stronie tam gdzie jest "boczek" u kobiet, wczoraj leżąc rano zaczął mnie boleć lewy jajnik , to nie był ból taki jak na okres, lekkie kłócie, ściskanie, ogólnie czułam go, dziś bolą mnie obydwa jajkniki też w podobny sposób tylko troszke mniej, lecz rano ból byl troszke silniejszy. Dwa dni temu tj. wtorek zmarzłam na dworze bardzo, szczególnie nogi. Jaka jest przyczyna tych bóli ? Strasznie się boje iść do ginekologa, mama mówi, że przyziębiłam układ moczowy. Czy to mogą być bóle spowodowane owulacją ? Pomóżcie mi choć troszkę, bo jestem cała w wątpliwościach. Dodam, że nigdy nie miałam aż tak silnych bóli owulacyjnych, pewnie bolał mnie jajnik lecz nie zwracałam na to uwagi. Raz ściskało mnie tak i puszczało w lewym jajkniku, ale później moja pochwa wydaliła różne gruzdki, skrzepki żółte jakby pękło mi coś i od tamtej pory nie miałam z tym problemów. Proszę o rozsądne odpowiedzi, bo naprawde to dla mnie ważne, bardzo ważne...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować