Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sprzedawczyni narobiona

sklep jakie zagrożenia sa w ciązy

Polecane posty

Gość sprzedawczyni narobiona

jakie zagrożenia w ciązy moze powodować praca w sklepie, markecie... prosze piszcie

Gość ululana ulka
bardzo duzo: -Dzwiganie -wchodzenie na drabine -ciagniecie palet z towarem -duży stres klienci upierdliwi -siedzenie w wymuszonej pozycji 8godz -krzyczenie kierownika

Gość mzxmzx
Pewnie że żadne... A dźwiganie towaru na półki, taszczenie zgrzewek nad skanerem, nerwy i pośpiech to pikuś.

Gość ululana ulka
kobieta w ciązy nie powinna pracować w sklepie! W biurze to mogą sobie pracować,ale w sklepie to cięzka praca fizyczna niezdrowa dla ciąży

Gość to zależy,
jaki jest zakres twoich obowiązków

Gość ululana ulka
A i kupa zarazków , Klienci roznoszą rózne choroby,zarazy blee

Gość dhlahfje
toksoplazmoza, wścieklizna i k**ca od ludzka :P

ululana ulka napisałaś to chyba z małym przymrużeniem oka, ja w sklepie co prawda odzieżowym pracowałam po 13h i to nie na siedząco tylko cały czas na nogach, do tego przysługiwała mi tylko 30 minutowa przerwa. Nadźwigałam się co niemiara, do tego upierdliwi klienci, wchodzenie na drabinę i ogólnie nie ciekawa syt. dodatkowo stresująca z kier. sprzedawczyni narobiona mi ginekolog chciała dać zwolnienie już w 13 tyg ciąży jak się dowiedziała jak pracuję, ale powiedziałam, że dam jeszcze radę - tak mi się wydawało, po tygodniu pożałowałam swojej decyzji, a na następnej wizycie jeszcze bardziej bo okazało się, że pracą sobie dowaliłam i szyjka zaczęła się skracać i od tamtej pory jestem już na zwolnieniu.

Gość tez sprzedawczyni market
idz na l4, ja poszlam od razu jak sie dowiedzialam o ciazy zwlaszcza ze poprzednia stracilam.