Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawda i tylko prawda wygrywa

Ta modlitwa pomogła mi przed złymi ludzmi, którzy rzucili mi kłodę ..

Polecane posty

życzliwy ktoś ,komu pomogłam w sposób naprawdę serdeczny ,podałam rękę gdzie nie musiałam, ale pieniądz najczęściej ogłupia tych którzy są pazerni bez sumienia ,serca, w tym wszsytkim zapominają o konsekwencjach i o czyms najwazniejszym o Bogu, który jest sprawiedliwy :) Dlatego nie warto krzywdzić z głupiej naiwnej zazdrości i pazerności bo szybciej wróci do niego niż do ofiary. ...Między innymi ta modlitwa do św Judy , jest ich wiele ,ale mi pomogła akurat ta,codziennie gorliwie sie modliłam http://chwilkawytchnienia.com/modlitwa/Modlitwa12.htm

Gość zderrr
A wiesz, że św. Juda nie żyje i Cię nie słyszy? Podobnie św. Antoni, św. Krzysztof itd. Módl się do Jezusa, On żyje:)

ja tobie tez życze bydlaku zebys zdechł!

Gość samanta mamba 30
a gdzie on żyje, w jakim mieście? masz namiary? gadałas z nim? co ci mowil? hahahhaa

Gość arczii8
do-- prawda i tylko prawda wygrywa Mozesz napisać cos wiecej? :( Mam taką sytuacje ze nic juz prawie nie pomoże. Ludzie którzy mnie skrzywdzili mają tyle pieniędzy że nikt z nimi nie wygra, zaden sąd też nie pomoze.

Gość arczii8
taka modlitwa bardzo by mi pomogła w tamtym roku rzucił mnie chlopak ,bo nie chciałam mu się oddać analnie (grzech), jestem załamana

precz podszywie

ja preferuję krótszą: ­ mój kochany Boże drogi rzucaj wrogom szkło pod nogi, ­ kto mnie kocha, kto mnie lubi, niech w swym życiu się nie gubi ­ lecz gdy do mnie czuje złość, daj mu Boziu ostro w kość :classic_cool: ­ :P ­ działa! :D