Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abraham..:

Czy inicjatywa ma być tylko od faceta?

Polecane posty

Gość abraham..:

Spotykam się z pewną kobietą już którys miesiąc... Po pewnym czasie była jakaś chemia itp, ale w pewnym momencie to się tak wyciszyło (z jej strony miałem wrażenie) Czas znajduje dla mnie raz na 2 tyg bo tylko ona ma na świecie duzo na glowie. A nawet jak się widzimy to wiadomo, ze jest bardziej sztywno pewnie zw. nawet na nasze sporadyczne relacje... Sama pisze raczej rzadko, natomiast nie mam wrażenia że chce sie mnie pozbyć. Wkurza mnie takie zachowanie... Chyba po prostu oleje temat, a co Wy o tym sądzicie?

Gość d_marzenieeeee
po prostu traktuje cie ja kolege, a nie jak potencjalnego kandydata na cos wiecej. ona ma na imie EWA?

Gość abraham..:
nie :) Ale był okres kiedy sama łapala mnie za rękę, obejmowała itp no ale moze brakowało jej bliskości czy cuś... Całowaliśmy się i to dośc niedawno, ale to też był chyba mój atak :( no cóż, dziwne troche

Gość d_marzenieeeee
myśle,ze jest tak jak napsiales, brakuje jej bliskosci, a w momentach kiedy mysli o tym wiecej jestes pod ręka.. w chwilii emocji chce sie z Toba pocałowac i czuć Ciebie a po tym jak emocje opadna zachowuje sie chlodniej i sztywniej .. no nie wiem ja tak to widze

Gość abraham..:
Też tak mi sie wydaje, a że raczej mam jakąś samoocenę i to nienajgorszą to chyba niewarto być czyimś 'pluszakiem' mam nadzieję, ze uda mi się 'olać' sprawę.... Życie

Gość d_marzenieeeee
zycie nam caly czas daje po dupie :( powodzenia, buziaki dobrej nocy

Gość abraham..:
i wzajemnie :)

Gość abraham..:
No chyba, że ktoś jeszcze ma jakieś spostrzeżenia w owym temacie :)?

Gość tylko ja M.
No moze poprostu.. pospotykala sie z Toba ae stwierdzila ze ,,to nie to " iii próbuje schlodzic relacje? Albo.. Poprostu potrzebowala kogos bliskiego, przytualnia, byłes pod ręką- bylo milo ale stwoerdzila ze to nie to i szkodz Ci robic nadzieji i cie ,,olewa"? Wsumie chyba to co napisałam to ,,masło maslane" ale byłam w podobnej sytuacji. jesli po kilku spotkaniach stwierdziałam ze nic wiecej nie bedzie to ochładzalam kontakty iii nie chcialam nadal robic komus nadzieji. Jesli nie pisze, nie zalezy jej, nie odpisuje ,,rozwlekle" to szkoda Twojego czasu. Jesli ludzi cos ,,ciągnie " do siebie to nie bawia sie w kota i myszke tylko ... pokazują ze zalezy i tyle;) Powodzenia Maly ;)

Gość abraham...:)
no właśnie to było takim pierwszym znakiem, bo zazwyczaj to kobiety nalegały żeby sie ze mną częściej spotkać, czy po prostu pogadać. Wtedy to po prostu czuć, ze druga strona też sie angażuje. No nic też postaram sie ostudzić kontakt do tego stopnia, ze w pewnym momencie pewnie zaniknie, rozmowa nie ma tu sensu, bo teoretycznie nic nie było, a nawet jak takowa kiedyś zacząłem to ona jakoś zaniotla temat pod dywan. Dzięki za opinie i pozdrawiam.

Gość jesteś w dupie kolego :)
....

Gość taki jeden facet28
olej ją ...jak by chciała to tez by sie normalnie odzywała szczególnie ze ty się odzywasz i dajesz sygnały zainteresowana ..ona to ochładza widocznie ma jakieś powody ,a skoro o tym nie mówi znaczy ,że po prostu nie chce i już i nie wnikaj w to tylko szukaj kolejnej.

Gość nimodium
A jakie Ty dawales jej znaki, ze interesuje Cie cos wiecej niz kolezenstwo? To, ze calowales o niczym nie swiadczy w dzisiejszym swiecie.Jak zabiegales, jak starales sie?

Gość jesteś w dupie kolego :)
Inicjowałem spotkania, pomagałem w czym mogłem, obdarowałem kwiatami ze 2 razy takie proste rzeczy, ale nie dało się pomysleć chyba, że mi nie zależy. Dzis np sama napisała chyba po 3 dniach 'co słychać' odpisałem dość ostentacyjnie bo i tak jej już nie było

Gość nimodium
Ile czasu znacie sie? Jak czesto spotykacie sie? co robicie podczas tych spotkan? Ile ona ma lat?

Gość abraham..:
miało być do "jestes w dupie kolego " ;p

Gość abraham..:
jakieś 3 miesiące w sumie... Mamy ja 24 ona 23... na początku nawet 2 razy w tygodniu, a teraz chyba co 2 tyg. z uwagi na "brak czasu" :) Co robiliśmy? kino, kawa, film w domu, rożne wyjscia, czasem jej cos pomogłrm

Gość taki jeden facet28
3 miesiace i ledwo kino kawa ... nie dobierałeś się do niej ? ..bo wiesz całowanie ,całowaniem ,ale ja tam jaki się zaczynam juz intensywniej całować to łapię dziewczę za pośladki np ...nawet nie wiesz jak kobiety to lubią i jak tego potrzebują ...a jak ty z nią tylko chodziłeś i ...max całowanie to tak wiesz ;/

Gość taki jeden facet28
napisz jak to było z tym całowaniem tnz raz się całowaliście czy co spotkanie ? ...jak się witacie to jak ?

Gość taki jeden facet28
ja teraz jak czytam to mam bardziej wrażenie ,że ty miałeś jakiś swój czas z nią ,żeby tą znajomość rozwinąć dalej ,ale stałeś w miejscu ..ale tu pytanie jak u was wyglądała bliskośc jak intensywnie ?

Gość abraham..:
zazwyczaj na dzieńdobry i dowidzenia dajemy "buzi". W sumie w przeszłości w okresie 3 miesięcy zazwyczaj zaszło to znacznie dalej, ale mówiła że nie chce sie spieszyć itp... a że mi w końcu zaczęło na kims zależeć to się na to godziłem :) Dziś napisała tak o do mnie, i padła z jej strony propozycja że mozna by kiedyś na basen pójść, tak wynikło z rozmowy. Co za dziwne babsko ;p no chyba że jestem kolega i tyle?

Gość taki jeden facet28
bo baby nie należy słuchać z tym ,że " nie chce się spieszyć " ...jak daleko zaszło ? widziałeś ja nago chociaż ? jakieś pieszczoty ?

Gość abraham..:
ale to nie było słuchanie tylko np powstrzymywanie moich rąk :D Ja pierdziele doszło aż do pocałunku pełnego... Aż sam się śmieje teraz :D jak w gimnazjum... poprzednimi razem do tej pory miałbym juz sporo intymnych wspomnień... chyba faktycznie zawróciła mi w głowie

Gość Oralgutan
Jest to schemat zachowań kobiet w naszej kulturze. Poznajesz dziewczynę -> jest fajnie -> zaczynasz cos do niej czuć (zależy Ci) i wydaje Ci się, że ona do Ciebie też -> ona przyjmuje postawę obronną i dystansuje Cię. Jest to sposób manipulacji kobiet niedojrzałych i mało pewnych siebie. Jest to technika zwana "Push and Pull" polega na przyciągnięciu do siebie faceta a potem odepchnięciu w celu zwrócenia na siebie uwagi, bycia adorowaną i pożądaną. Receptą jest chłodnik...nie wydzwaniasz do niej i nie wypisujesz....dajesz jej tydzień na ochłonięcie i wtedy proponujesz wspólne spędzenie czasu. Jeżeli "Push and Pull" dalej występuje to niestety nie udało Ci się jej zauroczyć i rozkochać. Wtedy odpuść sobie ją. ogólnie taki schemat będzie Ci się często pojawiał w życiu. Wbrew temu co laski Ci tu wypisują to każda chce być zerżnięta, a jak nie widzą odpowiedniego sygnału emocjonalnego od Ciebie to dzieje się właśnie to co teraz Cię spotkało.

Gość taki jeden facet28
..a powiedz mi jeszcze co wiesz o niej w sensie czy miała chłopaków wcześniej jak tak to ilu ? ..czy uprawiała już seks czy jest dziewicą ? ..jaka jest jako osoba ? jak się zachowuje na spotkaniach ? ..całujecie się i ?

Gość abraham..:
:D ładnie ujęte, ale też własnie tak to intrpretowałem... gdzies od ponad tyg po prostu zlałem i faktycznie już 2 raz coś się odzywa, teraz zaproponowała kiedys ten basen, na co tez podszedłem dość ostentacyjnie...

Gość abraham..:
i... jest po prostu miło i śmiesznie... ma za soba 2 związki i 2 skonczyły sie z winy faceta (niby) bo po prostu wybierali wolnośc zostawiając ją.... nie świadczy to zbyt dobrze :D

Gość abraham..:
dziewica raczej na pewno nie jest

Gość taki jeden facet28
..i jeszcze powiedz ile razy próbowałeś ją np złapać za pupę podczas całowania ? tnz chodzi o to czy jak raz Ci te ręce zabrała to potem próbowałeś ponownie w jakimś tam odstępie czasu ?