Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Dobrze mi samej, ale chciałabym mieć teraz dziecko!

Polecane posty

chciałabym faceta - milionera, przystojnego i wspaniałego, dobrego,mądrego opiekuńczego, który całe dnie będzie siedział w domu i zajmował się dzieckiem, potem urodzę drugie, on będzie je wychowywał tak do 4 roku życia, potem ja je porwę i bede posyłać do przedszkola,szkoły i bede ich matką, ale niemowlaków nie bede przewijać :( :O czy znajdę takiego faceta? :( albo inna wersja,że on bedzie ich ojcem do 10 r.ż a potem ja je zabiore i bede chować nastolatki, nastolatki są najlepsze

w zasadzie to może być nawet gej, chodzi o to,że chcę sama wychowywać dziecko, ale już takie odchowane dziecko, bo co to za frajda przewijać? :O to musi być obrzydliwe! :( :O

wymyśliłam też, że jedną córkę bede zmuszac do nauki albo kariery, żeby była sławna i szczęsliwa, może w przyszłości się zabić, być artystką, ma robić wszystko co ja bym chciała a nie osiągnełam, a druga może robic co chce, wagarować, pić alkohol, palić, albo zajść młodo w ciążę, pozwoliłabym córce w wieku 15lat zajść w ciążę by być młodziutką babcią

Gość EleGannt
do autorki, powiadają że kobieta posiada tylko dwa zwoje mózgowe i jak widać to jest prawda

jeżeli teraz mam 23 lata i urodze za 9 miesiecy to 15 lat pozniej bede miec 39 to juz nie bede taka mlodziutka :( i tak nie uda mi sie urodzic za 9 miesiecy bo jeszcze nie jestem nawet w ciąży :( 😭 bede starą babką!!!! :( i starą matką :((

Gość milioner spod biedronki
mój dochód to 120 zł zasiłku z mopsu lubie dobrze pojesc i sie seksic i nic nie robic ale bachora wychowam tylko ty musisz pracowac bo mi sie nie chce

ale jakby przy dobrych wiatrach, moja córka urodziła szybko, a ja bym miała powiedzmy 40-42 lata i dobrze bym się trzymała to bym wszystkim wmówiła,że to moje dziecko a nie wnuk, a córkę ćpunkę odsunełabym od dziecka albo urodziłaby mi jeszcze jednego wnuka-syna

moja nastoletnia córka zajdzie w ciążę z in vitro, bo zakażę jej kontaktów z mężczyznami, jeszcze złapałaby HIVA! :O