Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo nie chce tego

czy dla zonatego faceta ktory zdradza swoja zone

Polecane posty

Gość bo nie chce tego

Z inna kobieta , kochanka jest zwyka k...a? Czy sa faceci ktorzy mysla inaczej , szanuja swoe kochanki? A moze jest tak ze kochaja i zone i kochanke? Jak to jest ?

Kochanka jest o seksu... Nie ma w tym żadnego uczucia... Co wcale nie oznacza, że nią gardzi itp.

Gość takie pytanie do autorki
A powiedz mi autorko jaką masz satysfakcję z dawania dupy żonatemu??

Gość tak to jestrtyhu
znam układy układziki, mieszka z żoną , a druga na boku jest na codzien żona wie o niej i sie na teki układ godzi, a wszystko po to aby uniknąc ropzadu majątku , no i prestiz znany artysta

Gość takie pytanie do autorki
jak dla mnie kochanka to laska do zaspokajania potrzeb seksualnych... koniec.facet bzyka wraca do domu i spedza czas z zona zasypia przy zonie :-) ty jestes tylko workiem do spermy :-) nooooooooooooo pogratulowac;-)

Gość Mala41
czy mozna pokochac kochanke

Gość haaaaaaasdfg
i kto to mówi :DDDDDDDDDd to jest najlepsze..:DD

Gość bo nie chce tego
Ajjjjjj a kto powiedzial ze ja mam kochanka albo ze jestem kochanka:-) pytam bo mnie zastanawia t ze m8zna miec dwie kobiety , ot tak . Dobra jedna zona teoretyczne facet ja kocha a ta druga, ok bzyka ja ale czy poza tym uwaza ja za dziw...e itp. Czy nie szanuje jej ?

Gość sa tacy...
sa tacy co dla kochanek zostawiaja wszystko czy to milosc?

Gość kochanka Bydlaka
Ja sie wypowiem. Sypiam z facetem który ma żonę i oprócz mnie jeszcze jedną kochanke. Jego żona o niczym nie wie. Ja i ta druga jak pierdolnięte idiotki bijemy sie o niego,chociaż on żadnej z nas na stałe nie wybierze. Gdy pytałam jak on tak może powiedział że żone kocha,a ze mną i z tą drugą sypia bo mu dobrze.

Gość kochanka Bydlaka
Mi nie przeszkadza że ma żone i dzieci,przeszkadza mi ta druga bo wiemy o sobie. Ta druga ma męża. Ja nie mam ani chłopaka ani męża,czerpie przyjemności z faceta który dobrze mi robi

Gość Mala41
rozpieprzasz malzenstwo

Gość na wlaśnie
Po co te wywody-jestem z nim bo mi z nim dobrze i tyle.

Gość kochanka Bydlaka
Przecież jego żona nic nie wie. To on do mnie pierwszy zaczął pisać. To już trwa pół tora roku. Ja nic nie rozpieprzam

Gość kochanka Bydlaka
Można to nazwać ''przyjemny układ''. Facet sobie komplikuje życie.Skacze z kwiatka na kwiatek. Mi z nim dobrze

Gość na wlaśnie
A czy żonaty kocha swoją kochankę-jak sama nazwa wskazuje powinien kochać-zapewniam Was,że zapewnia ,że kocha.

Gość Jeżeli żonaty facet ma
wiele kochanek , to żony absolutnie nie kocha - to TYLKO słowa , nic więcej! Tu nie ma prawdziwej miłości . To patologiczne , chociaż nie lubię tego słowa , układy! Jemu jest tak po prostu wygodnie . Co ma wspólnego , z tym chorym układem , miłość????

Gość Mala41
wiecie co bedzie przezywala jego rodzina jak to wyjdzie na jaw?

Gość kochanka Bydlaka
Mi nie mówił i nie mówi że mnie kocha. Jemu przez ten czas zdarzyło sie 3 razy powiedzieć że mnie kocha,ale na pewno przez pomyłkę. Nie oczekuje od niego miłości.Oczekuje od niego namiętności

Gość na wlaśnie
Bardzo wygodnie być kochanką a jeszcze lepiej ,żeby kochał swoją żonę wtedy nie grozi wizja prania brudnych skarpet czy znoszenia złych humorów,no co- jakoś trzeba się pocieszyć.

Gość kochanka Bydlaka
On pracuje i mieszka w mojej miejscowości w ciągu tygodnia,na weekendy jedzie do domu 150 km z tąd. Jego ojciec wie o nas,na pewno nic nie powie.Rozmawiałam z nim.

Gość kochanka Bydlaka
Dla niego zrobię wszystko bo dużo mi pomógł.Ale też spędziliśmy ze sobą już tyle czasu by sie poznać. Czasem zostawał na weekendy u mnie. Gotowałam mu.Dziwne a nawet chore to wszystko,nigdy bym nie momyślała że będe w takiej sytuacjii.

Gość kochanka Bydlaka
no wlaśnie a ty byłaś/eś w takim układzie?

Gość króliczek88
Ja też byłam w takim układzie jak kochanka Bydlaka.Ale ja go kocham i nie wiem jak poradzić sobie z tym. NIe mogę przestać o nim myśleć. A On już wyjeżdża i zostane sama

Gość poncjuszPIJAK
a ja mam dwóch durnych kochanków jeden o drugim nic nie wie wystarczy że mnie sponsorują czego mi więcej potrzeba? :)

Gość na wlaśnie
A odpowiadając autorce-spytaj żonatego który ma kochankę-niech Ci odpowie.Znam zdradzaną żonę dla której kochanki jej męża są dziwkami.Dziwię się,że zamiast ocenić swojego męża w sposób odpowiedni do jego zachowania ubliża kobietom nie wiedząc jak dochodzi do tych kontaktów.Jej mąż zdradza ją od początku ich małżeństwa miał już kilka kochanek,obecnie też ma.Mimo to są małżeństwem i zamiast się z nim rozwieść toleruje jego zachowanie bo kocha pieniądze.On też to wie dlatego czuje się bezkarnie.Mało tego opowiada,że ma atrakcyjną żonę i że nie wyobraża sobie życia bez niej-czy ktoś to potrafi zrozumieć-bo ja nie.

Gość kochanka Bydlaka
Proszę się nie podszywać pod mój pseudonim!!!!

Gość stylish29
wypowiem bo wiem z pierwszej reki- mam znajomego ktory ma zone i wieloletnia kochanke. jesresmy przyjaciolmi wiec duzo mi mowi. wiec tak: jest to facet z klasa a o swojej kochance nigdy nie wypowiedzial sie zle. wrecz przeciwnie: ladna, madra, dobra. podkresla jednak ze nie mysli o zaskochaniu bo nie zamierza rozchodzic sie z zona. dba o nia- czasem pyta mnie co jej kupic na imienimym urodziny itp.