Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezaspokojona:(

Jeszcze nigdy nie miałam orgazmu:(

Polecane posty

Mój Drogi uciekam lulu jak by co dodam temat do ulubionych i lukne jutro :) trzymaj się cieplutko i niech słońce nad Wami młodymi świeci :) dobranoc

Gość moja dziewczyna to dziewica
no własnie ja jestem przy niej taki hej do przodu ;/ ...ona mi co jakiś czas mówi ,że skąd ja taki cierpliwy jestem ...no ,ale w sumie to ja się jakoś nie spieszę specjalnie ..po prostu to co wiem wprowadzam np system porozumiewawczy w trakcie :P no i jej to pasuje ... kurde nie wiem za bardzo jak wyhamować przecież nie mogę udawać ,że czegoś nie wiem. Z drugiej strony to ja nie jestem też jakoś doświadczony bardzo w praktyce bo przed nią miałem dwie kobity ,a seksu tyle co kot napłakał. ...chciał bym dać też jej pole do popisu no ,ale za bardzo nie wiem jak ...może jak wpadnie kiedys do mnie to np jak gdyby nigdy nic nie dobierać się do niej ? ..no nie wiem chciał bym jakoś oddać jej częśc inicjatywy łóżkowe ,żeby nie było ,że 100% to ja bo wtedy ona będzie się z tym źle czuła ...chce żeby coś też było jej ..no ,ale ona sama jakoś jest póki co bierna i patrzy na mnie...ehhh Wiem wiem ,że się napracuje ,ale takie wpsólne odkrywanie się jest właśnie ekscytujące ..ja wychodzę z założenia ,że trzeba się cieszyć każdą chwilą z nią spedzoną czy to w łóżku czy poza i będzie dobrze Dobranoc też się trzymaj ciepło

Gość moja dziewczyna to dziewica
na seks oralny to niema mowy na chwilę obecną ..ona dopiero niedawno po raz pierwszy dotknęła mojego penisa i to jeszcze musiałem ją zdopingować trochę bo gdybym nic nie mówił , nie robił w tym kierunku to nie wiem kiedy ona by sama zaskoczyła ,ale to chyba dobrze zrobiłem tak ją "prowadząc " bo skąd ona ma to wiedzieć ? może mieć myślenie " nie wolno mi tam złapac bo pomyśli ,że dziwka jestem " ..no to ją zachęcam po swojemu , prowadzę ,żeby czuła się coraz swobodniej....myślę powoli o oralu jakby ją zachęcić ...czy powiedzieć bardziej wprost ,że fajnie by bylo jak by go np pocalowala tak jak ja to robię z jej muszelką ...czy jakoś na około ..albo że to jest jakieś moje pragnienie i poczekać co zrobi

Mój żona też nigdy nie miała. Prawie 15 lat. I żadne 'sztuczki' nie pomagają.