Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamila8777

Mop Parowy X5

Polecane posty

Nie kupiła bym żadnego , opinie sa kiepskie ja miałam tego zielonego jeden działał 5m a drugi tydzień odesłałam a teraz czekam na zwrot kasy:( Ja mam Ariete Vapori 4150 ale na razie nie mogę sie wypowiedzieć bo dopiero przyszedł po piątkowym sprzątaniu ;))) Tak myśle ze jak coś jest 5w1 to chyba do niczego sama się przekonałam ;) powodzenia

Nie kupiła bym żadnego , opinie sa kiepskie ja miałam tego zielonego jeden działał 5m a drugi tydzień odesłałam a teraz czekam na zwrot kasy:( Ja mam Ariete Vapori 4150 ale na razie nie mogę sie wypowiedzieć bo dopiero przyszedł po piątkowym sprzątaniu ;))) Tak myśle ze jak coś jest 5w1 to chyba do niczego sama się przekonałam ;) powodzenia

Gość Kołnierzyk102
Podrobione mopy parowe faktycznie działają bardzo krótko stad nie mają gwarancji. z tego co wiem to na stronie www.tvmarket24.eu są z gwarancją więc nie masz się czego obawiać. Ten sklep jest dość popularny więc ryzyka nie ma.

Może w tvmarkecie są ok ... może ja trafiłam na ten chiński b.....w maiłam pecha Ale też poczytałam opinie i jak zawsze 50/50 i zaryzykowałam i..... i żałuję i czekam na kasę . Raz się uda raz nie wszystko zależy od sprzedawców i oczywiście od towaru. Zawsze staram się poczytać jak inni wypowiadają się o danym produkcie, zanim kupie ale nie zawsze jest trafienie, przy mopie było pudło jeśli chodzi o markę.

Ja mam ten pierwszy. Używam od ok 5 m-cy i działa dalej. Do płytek i linoleum jest fajny. Fugi czyści super. Reszta typu dywany, okna, ubrania itd to ściema:) Do paneli kiepsko. Pozostają smugi. Czyszczę je 2 razy w m-cu dla "odkażenia" a tak to zwykłym mopem. Ale płytki czyszczę codziennie i działa i szybki. Minus za kabel i tandetny plastik:/

Gość annia.....................
Kupiłam mop parowy,tylko ze względu na zwierzaczki.Ogólnie ,to jest wielkie G..........

Witam Kochani używam mojego mopka i czyścik już z miesiąc ( no nie co dzień;) i muszę się z wami podzielić swoimi odczuciami ..... jest fajnie , szybko i bez wiadra !:) Nie chcąc urazić przedstawicieli H2O i innych to Ariete jest naprawdę porządny, myje nim panele ( i cały czas obserwuje) i jest ok . Tak że z czystym sercem polecam . A z takim wrażliwym sprzedającym mopy parowe H2O to już miesiąc piszę i czekam na zwrot kasy . dla zainteresowanych nazwa na mejla ... nie polecam, ale dzisiaj obiecali że wyślą, ciekawe ile przez ten czas oszukali ludzi na te swoje ..... mopy. pozdrawiam i miłego sprzątania piątek tuż tuż ;))

Gość rozrabiakasss
beatka wsadź sobie w d... te ariette to sie do niczego nie nadaja. Jesteś ich przedstawicielem chyba ...