Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkk77ghhh

Czy mozliwe zeby kobieta majaca 170 cm ktora wazy 52,53 kilo nie byla wychudzona

Polecane posty

Gość kkk77ghhh

czy to mozliwe..? mam kolezanke ktora nie wyglada jak anorektyczka tylko jest szczupla poprostu i ma 170 cm i wazy 52 kilo bo przy mnie staje na wadze zawsze i faktycznie tyle wazy na elektronicznej wadze nieomylnej

Gość możliwe, ja przy wzoscie 175
ważyłam przez bardzo długi czas 55 kg- miałam fajna figurę i nie wygladałam na wychudzoną

Gość VenusFlyTrap
Może ma po prostu bardzo szybką przemianę materii albo faktycznie je mało, ale więcej nie potrzebuje. Moja znajoma ma jakieś 167 cm, też waży niewiele więcej niż 50 kg, w tygodniu to codziennie zje batonika, do tego ze trzy kanapki, wypije pepsi i tak przez pięć dni i mówi często, że jej tyle starcza, nie jest już później głodna.

Gość kkk77ghhh
nie nie moja kolezanka wlasnie je bardzo duzo i nie moze utyc poprostu ale wazy tylko 52 kilo a w talii ma 75 cm wiec nie malo

Gość byebyeFU
mam 180 i waże 60 kilo i wychudzona nie jestem tak wiec 170 i 52 kilo powinno być ok

Gość _przyszła studentka_
Możliwe :) Ja mam 172 wzrostu, ważę jakieś 53kg i nie wyglądam na wychudzoną. Ba! Mam nawet biust ;)

Gość fgty67arash to pers -qa niechc
chcilabym jesc raz w tygodniu , oszczedzilabym wszystko co mi zostaje z wyplaty czyli 300zl

Gość aszxa
Tłuszcz jest o wiele lżejszy niż mięśnie więc jeśli koleżanka ma pewną ilość tkanki tłuszczowej to nie wygląda na wychudzoną a jednocześnie waga jest niska. Dlatego patrzenie po samym BMI jest bez sensu.

Gość kkk77ghhh
TO CZEMU TAK MALO WAZYCIE?? MOZE JESTESCIE CHORE NA COS..LEKARZE WAM NIE MOWIA ZE ZLE WYGLADACIE?

Gość A JA WIEM NA TEN TEMAT WICE
CO WY GADACIE ???NAJWAZNIEJSZEJEST BMI KAZDY LEKARZ ZAWSZE PYTA O BMI A NIE WYMIARY I WAGA JESY NAJWAZNIEJSZA ZROZUMCIE..NAWET JAK SIE LEKI DOBIERA TO LEKARZ SIE PYTA ILE SIE WAZY... WIEC WAGA JEST WAZNA NIESTETY A NIE WYMIARY JESLI KTOS WAZY 52 KILO PRZY WZROSCIE 170 CM TO JEST ANOREKSJA JUZ.. IDELANA WAGA DO TEGO WZROSTU TO 60 KILO....ZROZUMCIE..

Gość zerszaewa
zależy jakie kości, ja mam 173 cm, ważę 50 kg i mam duży biust DD, nie jestem wychudzona, ale mam bardzo chude kości , łydka drobna, w nadgarstku itd

Gość możliwe, ja przy wzoscie 175
A JA WIEM NA TEN TEMAT WICE - nigdy żaden lekarz nie powiedział mi, że ważę zdecydowanie za mało, raz mi sie zdarzyło że usłyszałam, ze mam niedowagę i przydałoby sie przytyc- czułam sie bardzo dobrze, wyniki tez były ok, więc nie siej paniki

Gość A JA WIEM NA TEN TEMAT WICE
a ile masz w cm w nadgarstku i kostce u lydki ?

Gość postanawiam...
ja mam 168 i waze 50 :O na moje oko (i nie tylko moje), to jestem wychudzona. w nadgarstku mam 15cm, w kostce 20cm :O:O:O

Gość postanawiam...
aaaa, dodam jeszcze, ze plaska jak deska jestem, zebra mi wystaja, patrzec po prostu na siebie nie moge juz :O Jem wszystko i duzo a waga ani drgnie :O

Gość ciocia-dobra- rada
no gruba napewno nie jest, ja mam 170 i najlepiej sie czuje w wadze 58, ponizej juz mi wszystkie zebra widac. Kosci tez nie mam chudych...