Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TOPKA

PORÓD w Tychach 2013?

Polecane posty

Gość gość
ja rodziłam w lipcu 2013r jestem pozytywnie zaskoczona opieka położnych, lekarzy i całego personelu, mimo krążących opinii nie zastanawiałabym sie następnym razem tym bardziej że pracuje w Mikołowskim szpitalu i wiem co tam się dzieje na porodówce nie ma takiego sprzętu jak w Tychach więc jeśli cos się dzieje to tychy mogą szybko zareagowac a nie to co mikołów kombinacje a na końcu wysyłanie na ligotę

Gość gość
Witam rodziłam w Tyskim szpitalu w lipcu tego roku i mogĘ go z czystym sercem polecić innym kobietą. Wbrew krążącym opinią opieka jest rewelacyjna zarówno pań położnych jak i lekarzy. Położne zawsze służyły pomocą przy karmieniu jaki i przy opiece nad noworodkiem. GORĄCE PODZIĘKOWANIA DLA CAŁEGO PERSONELU

Gość gość
Hej, Rodziałam w Tychach w 2012 r. w lutym. Nie mogę narzekać na opiekę położnych, jak i lekarzy.. spędziałm tam tydzień .. poród miałam ciężki, rodziłam 15h i urodziłam naturalnie. Miałam lekarza z tego szpitala jako lekarza prowadzącego. Z tego co wiem cały czas był informowany co się ze mną dzieje. Słyszałam, iż po zmianach jest jeszcze lepiej. Jedynym minusem była pewna pani pediatra... ale to tylko jedna taka pani, mało przyjemna, ta która nas wypisywywała... cudowna...

Gość gość
Mam wrażenie, że te pozytywne opinie to tez pielęgniareczki wypisują :)) Ten szpital to porażka, zaraził 127noworodkow jakaś bakteria Ale jak chcecie w takich warunkach rodzic to Wasza wola