Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ineesss

Mamy dzieci z grudnia 2011 - poznajmy sie!

Polecane posty

Gość Ineesss

Witajcie! Czy jakies mamy maja ochote na rozmowe o naszych grudniowych maluchach i nie tylko?

Gość Ineesss
Witaj Mamo malego lobuza - naprawde masz takiego malego lobuziaka w domu?;-) Ja mam coreczke z 21 grudnia. Jak ma na imie Twoj synek? Moja mala to Natalia.

Gość Ineesss
Znam kilku Filipow i to sa niezle lobuziaki, ale bardzo fajni z nich chlopcy. Moja ogolnie jest grzeczna (przynajmniej narazie) choc bardzo zwiercona i ma swoje foszki. Uwielbia bawic sie pilotem, telefonem i wszystkim co mozna znalezc w szafkach. Zabawki szybko jej sie nudza. A Twoj synek czym lubi sie bawic? Od dawna chodzi?

mój też uwielbia wszystko czym nie może się bawić.:) a najbardziej to lubi ,,gotować,,. wyjmuje sobie garnki i łyżki i gotuje obiad którego ja muszę co chwila próbować:). nie chodzi jeszcze sam. zrobi czasem tylko kilka małych kroków ale głownie to chodzi przy meblach i na kolanach. a twoja córcia?

Gość Ineesss
Moja zaczela chodzic przy meblach jak miala ok 10 m-cy. Swoje pierwsze kroczki "bez trzymanki" zrobila w Sylwestra. Od 2 tygodni chodzi juz coraz ladniej i pewniej. Ale jak chce szybko pokonac jakas odleglosc to na czworaczka i pedzi tak przed siebie. Ale pozno zaczela siedziec bo dopiero jak miala 9 m-cy. Teraz wlasnie chce zrobic pranie;-) Duzy jest Twoj Filip? Bo moja to taka drobinka, wysoka ale chuda.

Gość Ineesss
Natalka wazy 8,5 kg i ma ok 80 cm.

Gość Ineesss
Kruszynka, ale fajnie sie rozwija wiec nie martwie sie tym. Teraz ma mniejszy apetyt bo chyba ida kolejne zabki. Twoj Filip duzo ma juz zabkow? Dobranoc ;-)

Gość Ineesss
Witaj! Napewno nie masz sie czym martwic. Moja ma juz 12 zabkow i chyba szykuja sie kolejne w najblizszym czasie. Jak mija sobota, jakie plany na weekend? Pozdrowienia dla Ciebie i Filipka

Gość pracowitaa mamma
Witam kochane,można dołączyć ? Mam córeczkę z 31 grudnia :)

Gość Ineess
Pracowitaa mamma - jasne, im bedzie nas wiecej tym lepiej. Jak ma na imie Twoja coreczka? Fajna data ur. Mam kolezanke w pracy, ktora tez ma coreczke 31 grudnia. Jak mija sobota? Mama malego lobuza - u nas jest duzo sniegu, ale my jestesmy troszeczke chore wiec siedzimy w domu. Jak tam saneczkowanie?

Gość podnoszeeeee ee
Sa jeszcze jakies mamusie?

Gość ellllllllla
hej, ja mam syna z 4 grudnia - Wiktorka. Chodzi juz, biega nawet. Dzisiaj pol godz. spacer na nozkach zrobilismy :) Ale mowi tylko hau hau, am i taty. A no i to hau hau to na kazde cztronozne zwierze mowi :D

Gość ellllllllla
Mama malego lobuza - wow 87 :D wysoki facet z Filipka bedzie ;) hehe a ja wczoraj z synem na szczepieniu bylam, mierzy 80 i dzisiaj w siatki centylowe zerkalam i sie zachwycalam ze taki on juz duzy :D

Gość Ineesss
Elllllllla - witaj ;-) Jak Twoj synek zniosl szczepienie? To bylo MMR tak? My pewnie tez niedlugo pojdziemy z coreczka zaszczepic ja (u nas dzwonia z przychodni).