Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ravierre

Tańszy sprzęt agd - gorszy?

Polecane posty

Gość Ravierre

Witam, dokładniej mówiąc chodzi mi o pralkę. Zamierzam teraz wymienić starego rupiecia na jakiś nowszy model, ale nie mogę pozwolić sobie na większy wydatek. No i nachodzą mnie wątpliwości. Czy za mniejszą kwotę znajdę coś dobrego. Nie wiem, brać na raty?

Gość Kitka83
To bierz cos polskiej produkcji przynajmniej serwis i części będą łatwo dostępne.

Gość polecam..
Hot Point Ariston. Ja zakupiłam ze trzy miesiące temu przez internet w sklepie Ole Ole jest to firmowy sklep RTV EURO AGD tylko że tam jest taniej. Też miałam rupiecia SAMSUNGA który od początku tańczył po całej łazience. Dopiero jak sąsiadka z dołu zaczęła się skarżyć że jej płytki ze ściany odpadają to postanowiliśmy wreszcie wymienić :) Hot Point kosztował (wtedy) niecałe 900 zł, jest mega cicha ,silnik słychać tylko wtedy kiedy wiruje a tak to tylko jak pranie w środku się przewraca. Naprawdę szczerze polecam

Gość Igg-a89
Ja nie kupuję na raty,najlepiej kupić coś pośredniego. Za tysiaka, też można kupić dobrą pralkę.

Gość wacienj
nawet za 800-900 zlotych kupisz porządną pralkę amiki..

Gość Dargo
Nie koniecznie. Są dobre modele znanych marek takiej jak bosch czy whirlpool i wcale nie są drogie. Osobiście posiadam pralkę bosch WAB16063PL i jestem zadowolony z jakości prania, zużycia energii i wody na cykl. Kupiłem ją na allegro, a wystawiał ja ten sklep: http://www.agd-market.pl/bosch-wab16063pl-p11225a1.html

To nie prawda, ja nie raz taniej za płącę za coś i dłużej mi się trzyma niż coś co dam dużo pieniędzy.

Gość Gość
Dnia 25.01.2013 o 18:44, Gość polecam.. napisał:

Hot Point Ariston. Ja zakupiłam ze trzy miesiące temu przez internet w sklepie Ole Ole jest to firmowy sklep RTV EURO AGD tylko że tam jest taniej. Też miałam rupiecia SAMSUNGA który od początku tańczył po całej łazience. Dopiero jak sąsiadka z dołu zaczęła się skarżyć że jej płytki ze ściany odpadają to postanowiliśmy wreszcie wymienić 🙂 Hot Point kosztował (wtedy) niecałe 900 zł, jest mega cicha ,silnik słychać tylko wtedy kiedy wiruje a tak to tylko jak pranie w środku się przewraca. Naprawdę szczerze polecam

Ole Ole się reklamuje ze swoim złomem?

Nowy telewizor który sprzedaliście na allegro dawno powinien być w śmietniku, a nie sprzedany jako sprawny. Kupowaliśmy w innych sklepach internetowych pralkę, lodówkę, odkurzacz, zmywarkę, dwa telewizory i wszystko działa do dziś. U rodziny i znajomych podobnie, tylko od was przyjechał tv bubel, który nie nadaje się do użytku. Niech ludzie czytają jaki sprzęt oferujecie do sprzedaży. Zamiast piorunem wymienić nam tv na sprawny, to przedłużacie reklamacje w nieskończoność. Odsyłam wam złom, sami sobie weźcie telewizor bez obrazu, miłego oglądania życzę

Gość bnhgd

Kto to słyszał, żeby w dzisiejszych czasach wciskać ludziom sprzęt uszkodzony? Inne sklepy prześcigają się w promocjach, gratisach, żeby zdobyć jak najwięcej klientów, a ci ludzi oszukują. Najwyższy czas to zlikwidować, a ich śmieci i rupieci z magazynu do utylizacji, bo może właśnie od tego ludzie tak chorują w Pruszkowie.

Gość gosc
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Ole Ole się reklamuje ze swoim złomem?

Nowy telewizor który sprzedaliście na allegro dawno powinien być w śmietniku, a nie sprzedany jako sprawny. Kupowaliśmy w innych sklepach internetowych pralkę, lodówkę, odkurzacz, zmywarkę, dwa telewizory i wszystko działa do dziś. U rodziny i znajomych podobnie, tylko od was przyjechał tv bubel, który nie nadaje się do użytku. Niech ludzie czytają jaki sprzęt oferujecie do sprzedaży. Zamiast piorunem wymienić nam tv na sprawny, to przedłużacie reklamacje w nieskończoność. Odsyłam wam złom, sami sobie weźcie telewizor bez obrazu, miłego oglądania życzę

oni nie wymienią na sprawny bo najprawdopodobniej takiego nie mają