Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agatachh

PODSŁUCH/zony/męzaPROBOWALIŚCIE???

Polecane posty

Gość agatachh

warto? jaki efekt?

Gość No pewnie ..
..sam to zrobiłem...uratowałem sobie życie dzięki temu

Gość agatachh
prosze napisz coś więcej!!! nie wiem czy warto to zakupić?

Gość No pewnie ..
...nie wie co chcesz zakupić mogę powiedzieć co ja zrobiłem

Gość agatachh
jeżeli możesz to napisz co to było? i jak to sie montuje? no jakiej to jest wielkości?

Gość No pewnie ..
...ja użyłem zwykłego dyktafonu elektronicznego ...przyszła jej przyjaciółka ...włączony dyktafon położyłem na szafie i poszedłem na piwo...dyktafon miał wielkość połowy paczki papierosów....nagrywał dwie godziny wystarczyło....

Gość No pewnie ..
..gdzie chcesz go zainstalować?

Gość fabricjo
ja założyłem podłsuch i kamerkę, bobylem pewny,ze moja żona mnie zdradza (ona nie ma pracy siedzi w domu jak bałwan). sasiad mi gadal,ze ktos do niej codziennie przychodzi. okazalo sie,ze to sciema, nikt nie przychodzil, za to co sie nagrało na kamerke zabawne jest: przedstawię najlpesze: nagrało jak pierdzi i nagania ręką gazy w stronę nosa zeby powąchać, wyciera kozy o dywan, mastrubuje sie wkładając w odbyt kredkę do oczu, śpiewa, tańczy przy ostrej muzyce, drapie sie po szparze i wącha ręke, pierdzi non stop, gada do siebie szok! rewelacja

Gość No pewnie ..
...gdy juz byłem na piwie to uświadomiłem sobie że ten fakt powiedział mi że to koniec ,bo skończyło się zaufanie...

Wydaje mi się że to jest nielegalne...a napewno nieetyczne. Oragnij sie a nie podsłuchujesz żonę :D

Gość agatachh
tak tez myslalam o zwykłym dyktafonie....

Gość No pewnie ..
fabricio ...to jaja ?

Gość agatachh
w domu to on sie pilnuje....mamy 2 sasiadów obok, w dodatku w jednymn z tych domow mieszka emerytka, ktora wszystkich obserwuje! poza tym dla mnie najwazniejsze jest to co on robi w pracy. bo tam okazji ma bez liku.

Gość No pewnie ..
..opisz jego pracę .co robi. gdzie przebywa,jaki samochód,zwyczaje z kumplami......pluskwa w kołnierzu to marzenie...

Gość trtrd
ja mam podsłuch w pendrivie, super sie nagrywa i dlugo, nawet kilkanascie godzin

Gość No pewnie ..
...jeśli doszło do takiej determinacji to lepiej się rozstań

Gość agatachh
tez uwazam, że jezeli dochodzi do tego, że mysle o podsluchu, detektywie itp podstępach to znaczy, że nie ma sensu, że coś jednak jest na rzeczy. tym bardziej, że 4 lata przed slubem juz to się zdarzylo raz ale poźniej po wielu miesiacach niepewności i zastanawiania sie jednak jakies tam zaufanie wrocilo....i podjelismy decyzje o malzenstwie. dlaczego te podsluchy...bo chce sie upewnic. duzo mamy oboje do stracenia, przede wszystkim mamy dziecko. a widze na co dzien u znajomych jak przezywaja NASZE DOROSLE decyzje dzieci 5,6 letnie, ktore ciagle są na hustawce - jak u mamy sa to chca do taty i na odwrót.

Gość ddsdffffffsda
fabricjo BUAHHAHAHAHHAHAHAHA ja założyłem podłsuch i kamerkę, bobylem pewny,ze moja żona mnie zdradza (ona nie ma pracy siedzi w domu jak bałwan). sasiad mi gadal,ze ktos do niej codziennie przychodzi. okazalo sie,ze to sciema, nikt nie przychodzil, za to co sie nagrało na kamerke zabawne jest: przedstawię najlpesze: nagrało jak pierdzi i nagania ręką gazy w stronę nosa zeby powąchać, wyciera kozy o dywan, mastrubuje sie wkładając w odbyt kredkę do oczu, śpiewa, tańczy przy ostrej muzyce, drapie sie po szparze i wącha ręke, pierdzi non stop, gada do siebie szok! MYSLAM ZE SIE ZLEJE ZE SMIECHU BUHAHAHAHAAHHAHAAHAHHAHAH

Gość ddsdffffffsda
SZKODA I KASY NA DYKTAFON;ale musze kupic i tescio podloze to sie wszystkiego dowie lepeij niz od meza,hahahah

Gość wrdfrww3
ddsdffffffsda a ty jak jesteś sam to jesteś taki poważny nie ? dumas,z zastanawiasz się nad sensem zycia i wycierasz nos w chusteczkę . Najpierw popatrz na siebie a potem oceniaj innych. Sam w samotności walisz konia, wycierasz gluty, drapiesz się po jajach i drzesz ryja a brzydzisz się zachowaniem dziewczyny. Żałosny i głupi jesteś.

Gość wrdfrww3
to ostatnie było do fabricjo!

Ja poniekąd byłam zmuszona do sięgnięcia po takie środki i korzystałam z podsłuchu kupionym we wspomnianym już sklepie http://sklep-seko.pl/ - akcja z podsłuchem mi się udała, chyba nawet lepiej niż ta z filmu Fuks ;). Jednak warto zaznaczyć, ze coraz trudniej jest stosować taki podsłuch, szczególnie jeśli ktoś ma obawy co do tego , że chcemy go w jakiś sposób szpiegować. Istnieją bowiem różne wykrywacze podsłuchów itd., więc należy być ostrożnym.

Gość gość
współczuję ludziom którzy w ten sposób kontrolują swoich bliskich, często są uzależnieni i zazdrośni

Gość gość
gość dziś - a moim zdaniem to brak zaufania w związku. W takich związkach nie dzieje się dobrze, jeśli zakłada się podsłuch.

@gość 2018.02.21 "a moim zdaniem to brak zaufania w związku. W takich związkach nie dzieje się dobrze, jeśli zakłada się podsłuch." To prawda, tylko należy pamiętać o właściwym następstwie przyczynowo-skutkowym, czyli nie wolno mylić przyczyny ze skutkiem. Bo zazwyczaj to nie dlatego dzieje się źle, że zakłada się podsłuch, ale zakłada się podsłuch, bo dzieje się źle. Podobnie z zaufaniem/brakiem zaufania. Ono nie jest pierwotne, ale wtóre w świetle przemian zachowania partnera. I stąd te podsłuchy.

Gość Matek44

Próbowałem, kupiłem sprzęt w sklepie spyshop - podsłuch potwierdził moje przypuszczenia zdrady.