Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agatachh

PODSŁUCH/zony/męzaPROBOWALIŚCIE???

Polecane posty

Gość gosc

i rogi ci urosły hihi

Gość ewka

ja tez polecam wejsc na strone spy shop - bardzo pomocna strona

Gość xanoos

Nie wiem jak można podsłuchiwać, przezorny zawsze ubezpieczony - na szczęście ja mam 1207i ze spyshopu.

Gość mario

Próbowałem. I bardzo słusznie jak się okazało. Przedstawiłem sytuacje panom ze spyshopu i pomogli dobrać rozwiązanie. 

Gość ragadol

też mam 1207i i zastanawiam się jeszcze nad innym modelem ze spyshop'a

Gość Teść
Dnia 25.01.2013 o 21:26, Gość ddsdffffffsda napisał:

SZKODA I KASY NA DYKTAFON;ale musze kupic i tescio podloze to sie wszystkiego dowie lepeij niz od meza,hahahah

No tu na jednym z forum facet opisal czym to się zapewne skonczy podsluchowanie teściów albo zaglądanie w komórkę męża bez jego wiedzy. Trzeba mieć niezłe narypane w głowie żeby to robić. I co z tą wiedzą  zrobisz jak podsluchasz teściów a oni na tobie będą psy wieszali? Miło Ci będzie potem? Będzie awantura a może potem koniec małżeństwa 

Gość Weronika

Dyktafon pomógł mi zakończyć toksyczny związek, pełen niemal tragicznych sytuacji. Też mi mówiono, że przecież nie musze posuwać się do podsłuchu bo mi wszyscy uwierzą......nikt nie uwierzył, nawet jak ktoś był świadkiem. Każda kobieta która doświadczyla przemocy psychicznej wie o czym mówie. Poradzili mi obcy ludzie,...obsługa ze sklepy spy shop, pomogli wybrać sprzęt, dali wskazówki. Choć wcale nie musiałam się uzewnętrzniać i mówić o co chodzi. Więc do błahych spraw nigdy nie użyłabym podsłuchu żeby nie wiem zrobić komuś na złość, ale gdy chodzi o własne zdrowie....tak. i proszen ie pisać ze to bezzasadne. 

Gość gość

kontrola najwyższą formą zaufania. Nie jeden były mąż czy żona o tym się przekonali w myśl powiedzenia : nie ufaj w 100% to co mówi a to co robi w 50%. Zanikło karanie za kłamstwo (mała szkodliwość czynu), żona kłamie że mąż przemocowiec, że się awanturuje, że nie ma kochanka a oni tylko znaczki układali, mąż to samo a tak niby to niedozwolone a jak przyjdzie do rozwodu to choć szansę na prawdę i sprawiedliwosc ma druga strona. I nie prawdą jest powiedzenie że im mniej wiesz tym lepiej śpisz , ja bym wolał wiedzieć wszsytko to nie tylko spokojny sen bym miał .

Gość adresaz

Dyktafon jest naprawdę potrzeby w takiej sytuacji, te co wyżej wymieniacie są porządne.

Gość mistrz

Rogi rosną, ale prawda musi wyjść na jaw. Jak już spróbujesz coś ze sprzętem to faktycznie tak jak piszą wyżej. Zerknij do spyshopu i na pewno znajdziesz parę ciekawych modeli dyktafonów.

Gość Master97
Dnia 17.04.2019 o 21:33, Gość mistrz napisał:

Rogi rosną, ale prawda musi wyjść na jaw. Jak już spróbujesz coś ze sprzętem to faktycznie tak jak piszą wyżej. Zerknij do spyshopu i na pewno znajdziesz parę ciekawych modeli dyktafonów.

Polecasz jakiś konkretny model? Te marki Esonic wyglądają super ale nie wiem zupełnie który wybrać?