Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama za 3 tygodnie!!!

Łóżeczko turystyczne czy drewniane?

Polecane posty

Gość zdecydowanie do pokoju
łózeczko drewniane,a turystyczne maja w kazdym szanujacym sie pensjonacie,wiec po co zagracac chałupe?

tutaj masz przykładowy link tylko że na kółkach, nie znalazłam niestety dokładnie takiej jak moja : http://allegro.pl/arus-rzezbiona-kolyska-5-kol-materac-posciel-haft-i2963062660.html i też widzę że mają blokady kołysania... jest lekka, mało miejsca zajmuje, poręczna. No ja mam wersję bez kółek i jest bardzo stabilna :)

xxxqp ja tylko wypowiadam swoje zdanie! a co jest ważniejsze wygoda czy bezpieczeństwo? bo dla mnie to drugie... obijanie się o szczebelki, nabijanie guzów, wkładanie rączek czy nóżek pomiędzy jak dla mnie nie jest bezpieczne.... mojej znajomej synek rączkę sobie połamał pomiędzy tymi szczeblami ;/ a autorka i tak sama wybierze co uzna za stosowne!!

Gość mama za 3 tygodnie !!!
Przyszła mamo śliczna ta kołyska!!

no ja mam troszeczkę inną ale chciałam żebyś mniej więcej się zorientowała jak to wygląda, dostępne są rożne kolory i modele. Ja z tradycyjnego dużego łóżeczka zrezygnowałam.... Kołyski nie są jakieś ciężkie więc nawet będę sobie mogła spokojnie przenosić ją z sypialni do salonu

A czy długo dziecko śpi w takim łóżeczku - kołysce?

moja córka od urodzenia do 2,5 rż spała w łóżeczku turystycznym. druga też tak będzie

Gość Jajajajajajajajjjjjjjjjjjjjjjj
turystyczne ale z dokupionym materacem. Na rynku są do kupienia z odpinanym wejściem. Mam 2 dzieci, takie i takie łóżeczko. I to nie prawda że turystyczne nie sa solidne, nasze dostałam używane i 2 w nich spała czyli po 3 dzieciach jest całe i zdrowe. Jedynie przybrudzone. Tylko włąśnie materac trzeba mieć dobry bo w turystycznych jest cieniutki :)

no ja je kupiłam na pierwsze miesiące, do którego dokladnie to nie wiem? córeczka jednych znajomych spała do 5, inna do 6 miesiąca... jak zobacze że moja zaczyna się już za bardzo wiercić, chwytać i podnosić to wtedy oczywiście juz łóżeczko turystyczne i niech tam sie przewraca :)

Gość Ja rodziłam za granicą
Moja zaczęła spać w turystycznym jak tylko zaczęła mocniej wariować i uderzać o szczebelki, wtedy zapadła decyzja że kupujemy turystyczne i było ok , do czasu kiedy nie zaczęła go rozwalać i jakieś takie rozchuśtane się zrobiło więc zaczęłam się bać że w końcu je rozwali całkiem i powrócilismy do tradycyjnego z tą różnicą że teraz już rozumie że nie wolno się tak rzucać bo będzie głowa boleć ;) , pojęła i jest ok (córka ma dwa latka).

A co do głowy to ochraniacz solidny zakupiłam a jak się czasem z drugiej niechronionej strony uderzyła to nic się jej nie stało Wyrosła dzielna dziewucha żadna tam histeryczka

Gość Bądź sobą
Sama nazwa wskazuje TURYSTYCZNE!!! A ty wolałabyś spać na materacu czy łóżku? bo to to samo... no i turystyczne przyda się w domu z ogródkiem żeby miało gdzie spać latem:)

do Kobieca : to łóżeczko które podałaś jest rewelacyjne, potem będzie dla małej tapczanik do spania.

Gość do mama za 3 tygodnie
ale Ty jestes niezdecydowana kobieto

Gość podrozujaca
o rany wybierze co bedzie chciała, ale ja tez jestem za kołyska najpierw a pozniej za turystycznym. łóżeczko a pozniej łóżko moze i nie głupie to ale zanim dziecko zacznie spac samo w takim łóżku to jest wiek 3 lat najwczesniej. za 3 lata to ja mu lepszy tapczanik kupie a nie taki z łózeczka, noc hyba ze ktos chce jak najtanszym kosztem to ok

Gość Pola1984
Drewniane to dobra inwestycja. My zdecydowaliśmy się łóżeczko Da Vinci, kupione w happymothers.org. Kierowaliśmy się przede wszystkim bezpieczeństwem naszego dziecka i zdrowiem. Zwróciliśmy uwagę na to, jakimi lakierami, farbami było pokryte łóżeczko.

Gość to tak jakbyś pytała
"szampon przeciwłupieżowy czy do włosów farbowanych?" :o:o:o Mają dwa zupełnie inne zastosowania, ja pierdolę, naprawdę to takie skomplikowane? :o 🖐️