Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czego sie czepiasz babo

dziecko pod sklepem

Polecane posty

weszlam dzis do centrum handlowego, dlugi tunel do przejscia itd...zaparkowalam pod szybą drogerii w srodku wozek, weszlam przy drzwiachi... i zostalam skrytykowana przez obsluge. ze wozek zostawiam. pierwsze są to drzwi wewnetrzne, drugie jestem bardzo uwazna. rozumiem mile uwagi personelu, ale chyba sie pomylili. zawsze mialam sie za dobrą matke, dziecko ma 6miesiecy i spalo jak zabite.

ogladalam szampony przy drzwiach

Gość powinni wezwać policję
Tobie się tylko wydaje że jesteś dobrą matką,tutaj się zgodzę.

Gość TroooL
bo stawiacie te wózki jak stodoły że przejśc nie idzie a odezwji sie coś to od razu ofera

Gość facet szybko
wlatuje za tobą, wyciąga dziecko z wózka, ma dobry charakter w nogach, ty nie masz dziecka, on ma zarobione sporo forsy, a dzieciak albo na sprzedarz albo na części zamienne.

Gość gość
Nie dziw się, że tak zareagowali przecież było już parę takich sytuacji, które skończyły się tragicznie. Powinnaś się cieszyć, że zwrócili Ci uwagę sugerując, że możesz wejść z wózkiem bo zdarza się, że nie pozwalają z wózkami wchodzić. A tak poza tym to dziecka się nigdy nie zostawia w ten sposób, bo kiedyś to my możemy trafić na taką tragiczną sytuację.

Gość ona nie zostawila wózka!!!!!!!
Ona zostawila dziecko w wózku!!!!!!

mieszkam na zadupieu nie w nowym jorku:D

Gość potem była by panika
że dziecko ukradli albo że kocyk śliski dobrze ze opierdzielili cie

zadupiu. kazdy kazdego zna.

zapewne nie zostawiacie pod kioskiem dziecka gdy kupujecie chleb z dala od drogi...

Gość ona nie zostawila wózka!!!!!!!
Moje dziecko ma 2.5 roku i nigdy w wózku go nie zostawilam pod sklepem. jesteś nieodpowiedzialna.

Gość centrum handlowe na zadupiu?
chyba sie zle czujesz!

tak w ogole wytłumaczcie mi to; weszlam dzis do centrum handlowego, dlugi tunel do przejscia itd...zaparkowalam pod szybą drogerii w srodku wozek, weszlam przy drzwiachi... bo albo ja jestem zmeczona albo autorka to tak napisała ze nic z tego nie rozumiem

ok.zatem powiedzcie macie racje, to czemu ja widze w miescie setki wozkow pod sklepem? i czemu wasze 7latki chodza same do szkoly

Gość jugo
ja też nie bardzo mogę zrozumieć co autorka napisała ale... dobrze ktoś zauważył: Ty nie zostawiłaś wózka tylko dziecko. u mnie w mieście była taka sytuacja, że kobieta dosłownie na moment zostawiła dziecko w wózku przed apteką, widziała je przez okno cały czas - szła jakaś psychicznie chora kobieta, wyjęła dziecko z wózka i rzuciła nim o ziemię :( obsługa sklepu miała rację

na zadupiu setki wózków?

Gość jugo
"ok.zatem powiedzcie macie racje, to czemu ja widze w miescie setki wozkow pod sklepem? i czemu wasze 7latki chodza same do szkoly" odpowiadam: jak widać nieodpowiedzialnych matek jest więcej. niestety. jak dojdzie to tragedii to będziesz sobie tłumaczyć, że inni też tak robią?

Gość masz problem babo
czy jak, co Cię interesują inne wózki i cudze dzieci że do szkoły same chodzą masz dziecko swoje to pilnuj jak oka w głowie bo jedna sekunda starczy na nieszczęście

Gość pomijam aspekt kryminalny
1. kłamiesz 2. nie widzisz różnicy między 6miesięcznym a 7 letnim dzieckiem? 3. dziecko mogło się zakrztusić i umrzeć 4. nawet pies ganiał porwania czy wariatki-nie słyszałaś o tym że kradną wózki? nie widać zimą czy dziecko jest w środku. mi ukradli wózek na jesieni. dziecko było ze mną,a też weszłam do sklepu tylko na chwilę. dziś ukradli w poznaniu obraz z kościoła-w biały dzień... myśl to naprawdę nie boli.

Gość slaba wyobraznia
nie tak dawno byl przypadek psychopatki, ktora podeszla do wozka, wyjela dziecko i rzucila nim o ziemie naprawde uwazasz, ze zdazylabys ja zauwazyc, odejsc od tych szamponow i podejsc do wozka zanim zrobilby to ktos inny? watpie zgadzam sie z obsluga, postapila bardzo slusznie mnie kiedys nie wpuszczono do sklepu z wozkiem, powiedziano bym zostawila wozek na zewnatrz - sklep nie byl w pasazu a wejscie z ulicy - ani nie mialam ochoty budzic dziecka i ryzykowac ze ktos mi wozek gwizdnie, ani tym bardziej: zostawiac dziecka w wozku nawet na 0,5 sek bez opieki; powiedzialam, ze w takim razie ide do konkurencji brak wyobrazni nie zwalnia z odpowiedzialnosci

Gość jestes odpowiedzilna za
dziecko, nawet, jak uwazasz,ze nie, gdyby cos sie stało, poszłabys siedziec, takie jest prawo.

Gość waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
autorko jestes nieodpowiedzialma i durna i co cie obchodzi cze inne kobiety zostawiaja ty masz opeikowac sie wlasnym dzieckiem a nie innymi

Gość aha123456
"jugo ja też nie bardzo mogę zrozumieć co autorka napisała ale... dobrze ktoś zauważył: Ty nie zostawiłaś wózka tylko dziecko. u mnie w mieście była taka sytuacja, że kobieta dosłownie na moment zostawiła dziecko w wózku przed apteką, widziała je przez okno cały czas - szła jakaś psychicznie chora kobieta, wyjęła dziecko z wózka i rzuciła nim o ziemię " o ja pierdziele:(:(:(, biedne dzieciatko, u nas w miescie byla podobna sytuacja, narkomanka zaczęła dusic dziecko w wozku ale na szczescie ktos zareagowal.

Gość aha123456
Autorko piszesz ze inni zostawiaja dziecko, inni tez je mordują....

Gość pomijam aspekt kryminalny
Siedzieć by nie poszła. za zostawienie dziecka do lat 7bez opieki grozi grzywna 50zł. jeśli coś się stanie to i tak w znakomitej większości przypadków prokuratura dochodzi do wniosku że rodzic już poniósł karę bo dziecko jest kaleką lub nie żyje i odstępuje się od postępowania karnego przeciwko takiemu rodzicowi.

Gość wawawawawawawawawa
Moje dziecko ma 10 lat i nigdy ,przenigdy nigdzie go tak nie zostawiłam !!! Mają racje że Cię rypią , wyobrażni nie masz za grosz , moja koleżanka zostawiała dziecko w samochodzie a ona szła do sklepu , żeby dziecko jej w robieniu zakupów nie przeszkadzało,szkoda słow.

Gość głupia jesteś i tyle
A gdyby na wózek ktoś wpadł? nawet przypadkiem i wózek by się przewrócił i dziecko upadło? moja córka na moich oczach by się udusiła. spala sobie bezpiecznie w domu,w swoim łożeczku i jej się ulało i się tym zadławiła. nawet nie pisnęła to były sekundy. a gdyby twojemu dziecku się to przytrafiło? a jakby jakiś bezdomny na dziecko zwymiotował?albo wrzucił butelkę po wódce i uderzył dziecko? głupia jesteś i tyle w temacie.

Gość waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
wspolczuje jej dziecku ze ma tak durna matke ;/ ja czasem dziecka w pokoju samego nie zostawiam bo roznie bywa