Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość n jk,

jak znależć prace??????????? pomocy

Polecane posty

Gość n jk,

jestem z Lublina nie moge znaleść pracy, ciągle szukam dzwonie anonse, internet, juz nie mam nawet na karte do tel zeby tak dzwonic, cv roznosze wszedzie i tylko na xero przepada to co mam, czyli ostatnie grosze, moja kolezaka mowila ze tez chodzila szukala roznosila cv i nic, i co ja mam zrobic??????/ moze jest ktos z lublina? wie o jakiejs pracy??????? chcialabym wyrwac sie z tego kraju ale nie mam jak, chcialabym gdzies wyjechac za granice do pracy ale przez agencje strach jechac teraz tyle rzeczy sie dzieje

Gość bnbonnn
ile masz lat?

Gość n jk,
22 lata juz mam nawet jakas nerwice z braku pracy , koszmary w nocy nie moge spac to juz sie dlugo ciagnie,

Gość vvvvf
nawet w markecie nie mozesz sie zalapac przeciez tam biora kazdego

Gość bnbonnn
podaj gg jak mozesz

Gość annaesperanza
ja mam tak samo. I poważnie myślę nad wyjazdem za granice, bo tutaj nawet jak coś znajdę to nie chce mi sie harować za 600 zl miesięcznie/ a znajomych za granica nigdzie nie masz kto mógłby Ci zalatwic?

Gość przyszłam narzekać
ja na bezrobociu jestem już 2 miesiące, sama rzuciłam pracę i teraz czasami żałuję. Coprawda wyzysk był straszny ale zaczynam się bać że nic nie znajdę. Poprzednio też byłam bezrobotna około 2miesięcy... i wiem jak się człowiek czuje bezsilny. Każdy ci doradza żeby wyjechać - tylko za co? Zanim zarobisz pieniądze musisz z czegoś żyć, żeby wyjechać też musisz mieć cokolwiek... Łatwo jest komuś mówić żeby jeździć wszędzie i rozwozić CV, tylko problem w tym że o ile samo drukowanie nie jest takie drogie, to przejazdy już trochę kosztują. Ja jeżdżę w promieniu 35 km od miejsca zamieszkania i szlag mnie trafia momentami, bo praktycznie cały zasiłek wydaję na poszukiwanie pracy. Stoję w sklepie i zastanawiam się czy kupić sobie kg bananów czy za bardzo nadwyręży to mój budżet w tym miesiącu :P A ostatnio kupuję dosłownie wszystko na przecenach, wszelkie produkty z końcową datą ważności lub warzywa i owoce które już nie są pierwszej świeżości i zamrażam, bo tak wychodzi taniej... ale to nie na temat :P A ja zawsze musze się tak rozgadać :) Jak szukać pracy? Ja szukam we wszystkie możliwe sposoby, internet, gazety z ogłoszeniami, molestuję znajomych czy nie zwolniło się miejsce u nich w pracy a jutro kolejny raz wybiram się w ślepe poszukiwania. Czyli rano drukuję CV, jade do miasta obok i tak od drzwi do drzwi będe zostawiać wszędzie skąd mnie nie wyrzucą. Nienawidze być bez pracy, najdłuższy mój okres bezrobocia trwał 5 miesięcy kilka lat temu i to było tak wyczerpujące psychicznie że nie chciałabym już tego powtórzyć. Ludziom się wydaje że szukanie jest takie hop-siup, bo przecież masz dużo czasu i nie teoretycznie powinnaś być wypoczęta i zawsze prężnie nastawiona na działanie. Tylko nikt nie bierze pod uwagę tego że stres spowodowany bezrobociem potrafi naprawdę wyczerpać. Bank o sobie przypomina, rachunki przychodzą co miesiąc tak jak przychodziły a odmawianie znajomym wyjścia gdziekolwiek po pewnym czasie robi się żenujące, bo przecież jak komuś powiedzieć że mam zasiłek za 3 dni i zostało mi 10 zł które jutro musze wydać na bilety? :)

Gość n jk,
w markecie pracowalam na wykladaniu towaru i na kasie fiskalnej to z agencji pracy ale ja ta prace mialam raz na 2 tyg, po 2 lub 3 dni bo miejsc nie ma, wszedzie tak jest gdzie nie pójde, mam za granicą siostre ona juz jest 5 lat w londynie i zawsze jak ją prosze to mówi ze nie ma tam pracy czy cos takiego, jasne to co by tam robila 5 lat...... a ostatnio powiedziala ze moge przyjechac bylo to w grudniu ja sie nastawilam trzymalam sobie na bilet i na start zeby mniec a ta jakis tydzien przed wylotem mowi mi ze nie moge przyjechac, to tak jakby sobie ze mnie jaja robiła, bardzo mnie to zabolało a jakiejs obcej dziewczynie ktora szukala pracy pomogla jej znalesc w londynie a mi nie i bardzo to przezylam od tamtej pory nie odzywam sie do niej, a tak to za bardzo nie mam kogo pytac o prace kazdy sam chce dla siebie...... masakra jakas tylko sie jebnąć co to za życie takie nic nie robienie bezczynnosc, do przyszlam narzekac- rozumiem cie mam tak samo... bnbonn gg? no moge a masz jakas prace dla mnie?

Gość n jk,
jest tu jeszcze ktos............?

Gość uytyuuuiui
ale jestes pracowita, podziwiam Cie

Gość n jk,
ehhh tyle ze tej pracy nie ma :(

Gość kasieniaabc..--
ogłaszajcie sie caly czas w necie i podbijajcie