Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Izzzzkaas

moj chlopak powiedzial mi, ze mam za male piersi...

Polecane posty

Gość Izzzzkaas

a on woli duze :( mam figure modelki, ale niestety przy tym jestem plaska :( strasznie mi przykro przez niego :(

Gość jasne ze...
współczuję, ja też mam małe...

Gość Wiekowy
Za to żuć mu komplement że ma małego fiuta.Debil!

Gość GretaBarboo
dokładnie; powinnaś rzucić od niechcenia, że lepiej mieć małe cycki niż małego fiuta. Gwarantuję Ci, że w pięty by mu poszło 🖐️

Gość po takim tekscie
przestalby byc moim chlopakiem niech poszuka sobie z wiekszymi ale chamisko,nie wybaczylabym mu

Gość za figure modelki odstapilabym
duze cyce, chlopak ma cos nie tak z deklem, niech se poszuka krowy a tak wogole to modelki i szczuple maja proporcjonalnie male piersi, a wieloryby duze

Gość jakby to powiedzial
w ostrej klotni to jeszce mozna wzxiac jako wytoczone dzialo , ale jesli to ot tak bez powodu, to cham i swinia

Gość gość
powiedz mu mała to jest twoja pała

ale jak to konkretnie wyglądalo? mowil - Masz małe piersi. Wolę duże. Czy to zabrzmiało całkiem inaczej? Było podczas kłótni? Podczas zwyczajnej rozmowy? Jak to wyglądało?

Gość gość
ja też mam małe i sie Tym nie przejmuje. mój nawet mówi że woli małe bo fajnie można masowac itd a nie balony większe od głowy.

Gość gość
Przykre, współczuję takiego faceta... Lepiej rzuć, bo i tak nic z tego nie wyjdzie, jeżeli facet widzi w Tobie tylko i wyłącznie fizyczność, ciało, to bez sensu ciągnąć taki związek.

Gość gość
Mój powiedział, że uwielbia mój biust ale mógłby być większy :D Nie obraziłam się bo wiem, że mam fajne cycki ale faktycznie mogłyby być większe :)

Gość gość
moj niestety narzeka ze mam za duze..

Gość gość
To powiedz mu ,że jego fiut ani objętość jego portfela też nie spełniają satysfakcjonujących Cie kryteriów...niech w*pierdala jak mu sie nie podoba , kopnij mu w d*pe i dodaj ,że mu do ideału też daleko !!

Gość gość
To Ty mu powiedz ,że ma za mały portfel i nie dla psa kiełbasa :)

Gość gość
Wy jesteście ze swoimi facetami tylko dlatego, że mają odpowiednia grube portfele? :O Ja z moim jestem bo go kocham.

Gość gość
ale najwyraźniej on Ciebie nie skoro mówi Ci takie przykre rzeczy :) Gdyby Ciebie kochał przez myśl by mu to nie przeszło :)

Gość gość
skoro oni nas mają kochać tylko za cycki to my ich kochajmy tylko za portfele :)

Gość gość
no to chyba odpowiedź powinna być z twojej strony prosta, jak wolisz duże to idź i szukaj duzych, adios. Wiesz co mi by też było mega przykro, ale ja po prostu odwróciłabym się na pięcie i powiedziała jak wyżej. Sama mam małe B i mój mąż czasem się śmieje ale wiem jak je lubi i pieści, plus jest taki, że po urodzeniu dziecka i roku karmienia są takie same jak były, brodawki i sutki dalej mam małe, ale przez drugą połowę cyklu mam je trochę większe i obrzęknięte - wtedy wyglądają na pełne B. Szczerze to duże piersi są jak dla mnie ładne tylko w biustonoszu, większość kobiet po zdjęciu stanika ma je na brzuchu no i łatwo się niszczą przez karmienie chudnięcie itp. Ja wolę małe, można biegać i nic nie obciąża kręgosłupa.

Gość gość
a czy Twój chłopak autorko jest chodzącym ideałem ? Założe sie ,że na niego też by sie coś znalazło co by go zabolało...też pytanie czy powiedział to w kłotni pod wplywem emocji czy tak bez powodu bo jeśli to drugie to ja bym mu pokazała drzwi i też coś dogadała po czym poczułby sie głupio :)

Gość gość
powiedz mu "po to są małe żeby twój fiut nie wystawał jak go pomiędzy nie pchasz, buraku"

Gość gość
rzucilbym taka laske , c**j mi po jej figurze jak nie ma za co zlapac :O?

Gość gość
śmieszą mnie tacy nieudacznicy jak ten powyżej co pewnie sam ma w polotach smieszne 175 cm :D i zarabia marne 2000 na miesiąć :D i tacy nieudacznicy śmią mieć wymagania odnośnie kobiecego biustu ? haha :D

Gość gość
ty "idealna figuro" nawet 2 tys nie widzialas na oczy :D wiec idz pobaw sie swoimi chlopieccymi cyckami 🖐️

Gość gość
2woma patykami to ja mogę sobie d*pe podetrzeć :) więc ze swoimi 2 tysiącami to wymagania możesz stawiać ale w ukraińskim burdelu (choć nie wiem czy i tam by Ci przy takiej pensji starczyło na dziwke ) :)

Gość gość
Ostatnio ogl%

Gość gość
"rzucilbym taka laske , c**j mi po jej figurze jak nie ma za co zlapac ?" No Ty na pewno jesteś bogaty , przystojny i wysoki... :/ spójrz może na początku na siebie pajacu :/