Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baletnica vinci

Pytanie do panow okolo 50 lat?

Polecane posty

Gość baletnica vinci
lize lody zaraz zaloze jakiegos lewego meila zeby tu prawdziwego nie podawac ;-) Podgalam sobie fryzurki bo nie lubie klakow,sama u siebie :-).No ale tak,o gustach sie nie dyskutuje. Moj jeszcze przed rokiem byl wspanialym kochankiem.Byl pierwszym facetem ktory potrafil mnie tak rozpalic.Od roku seksu coraz mniej i mniej.A ja w tym wieku mam libido ze hej:-) i eksperymentow mi sie zachciewa a tu nic.Boje sie zaczac z nim rozmowe o tym ze sie malo kochamy bo nie chcialabym go czyms urazic.Ehhh ciezkie zycie:-( bez seksu :-(.

Gość Liżę lody
Całkowicie Cię rozumiem.My wiele rozmawiamy świntuszymy nawet przez telefon :) Przed trzema laty zaczełiśmy do siebie pisać i wyjaśniłem jaką kobietę bym chciał mieć.Teraz mam i ona i ja znaleźliśmy to co każdy z nas potrzebował.Nawet w naszym wieku jest sex na pierwszym miejscu.Teraz zimą zastępuje nam rower :) co obydwoje kochamy.Nie wyobrażamy sobie dnia lub dwóch bez ...:) Wspułczuję trochę :)

Gość baletnica vinci
Liżę lody moj mail baletnica.vinci@wp.pl .Teraz moze mi napisac to co miales do napisania. Pytalam co go trapi ale on ciagle ze nic :-(.Mysle ze on ma kogos :-(.Coraz pozniej wraca z pracy:-(.Mowie ze to przez ten awans w pracy i wiecej obowiazkow musi pracowac wiecej.Mi cos tu jednak nie pasuje :-(.Bo on zawsze duzo pracowal a na seks byl zawsze czas i ochota.Lecz tylko byla:-(.Nie jestem jakas latawica ale we mnie wszystko buzuje taki mi sie libido podnioslo w tym wieku.Coraz czesciej mysle zeby znalesc sobie kogos na boku :-(.

Gość rodrigo
Myślę, że jest to czas gdy można się nieżle bawić przy wykorzystaniu erotycznej bielizny, gadżetów, erotycznych filmach, ostrych słowach podczas seksu czy wyuzdanych fantazjach (niekoniecznie do realzacji, ale... dobrze jest zostawić furtkę by je urealnić :))

Gość rodrigo
Do baletnicy... : rozwiązania są tylko 2 - rzeczywiście w pewnym momencie mogą pojawić się pierwsze problemy fizyczne i jest to kolosalne uderzenie mentalne dla faceta. A drugi - to może być inna kobieta i wówczas obecna partnerka choć wcale realnie nie jest źle oceniana to jednak przegrywa z nową fascynacją. A jednocześnie facet wie, że do Ciebie wróci bo jest realistą i nie widzi szans na jakąś sensowną finalizację swojego romansu

Gość Liżę lody
No zaraz spróbuję coś napisać,ale dzisiaj tylko coś tam.Jest późno i moja też pomyśli,że mam świra.Leży koło mnie,a ja piszę.

Gość hubert1986
mój znajomy z pracy po 54 lata mówi że jeszcze raz na tydzień przeleci żonę.

Gość baletnica vinci
Liżę lody -O.K i pozdrow swoja Pania odemnie:-). Problemy zdrowotne to raczej nie sa.Jest zdrow jak ryba.Stawiam raczej na nowa mloda asystenke w jego pracy:-(.A moze tylko tak mi sie wydaje.Sama nie wiem co o tym myslec.Moze sie zauroczyl,moze ma romans........Moze jednak wdarla sie nuda do sypialni.Musze cos sama zaczac,spoboje dzisiaj z ta seksowna bielizna:-).Ale ostanio to ja tylko seks zaczynam(jezeli juz jest:-() i powoli zaczyna mnie to wkurzac

Gość baletnica vinci
mala czarna i co tak szczerzysz zeby :-) ;-).Masz cos do powiedzenia w temacie?:-).

mnie do 50-ki brak kilku lat,ale u mnie z seksem było,jest i będzie ok :D Kręci mnie to co kręciło zawsze. Tyle że młodych mi się teraz więcej trafia :classic_cool:

Gość pitu pitu ja tez
mój kochaś ma 70 i jest ciągle sprawny. wprawdzie spotykamy sie 2 -4 razy w m-cu na sex ale nigdy mnie nie zawiódl. zawsze byl dlugodystansowcem pelnym fantazji.

Gość do wyżej......
a ty ile masz lat????

Gość 55............................
...młodzież rąbie bez sensu.....

Gość łuka6
Mam 48 lat i wydaje mi się że w tym wieku nie ma problemów z sexem chociaż ostatnio bardzo mi go brakuje bo nie ma z kim

Gość Wiekowy
Ja mam 54 lata i zaczęły mi się podobać coraz młodsze kobiety i tu jest problem ogromny,bo stwierdziłem że jestem już stary.

Gość dik
Witam. Ja mam 47 lat i coś wam powiem. Spotykamsie na seks 40 letnią kobietą tak raz w tygodniu. Nasz seks jest zajebisty,i mój wiek jest tu nie istotny. Mam taki temperament że moja partnerka jest zachwycona i daje całą siebie. Ale panowie trzeba dać o siebie ,dużo biegam, ,gram w piłkę i tak wogóle uprawiam różne sporty. To jest moja recepta na dobry seks . Powodzenia panowie

Gość Wiekowy
Gdzie i z czym!