Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maxisss

źle się czuję z tym co zrobiłam...

Polecane posty

Gość maxisss

Hej dziewczyny... od nowego roku dręczy mnie coś co nie powinno mieć w moim życiu miejsca. Jestem mamą 5 letniej dziewczynki... samotną mamą. Jednak radzę sobie dobrze i uważam, że jestem szczęśliwa, bo pochodzę z dość zamożnej rodziny, jestem jedynaczką, mieszkam w ładnym domu rodziców, którzy już na stałe mieszkają w Hiszpanii (tata ma tam pracę), prowadzę swój pub i nie mam problemów finansowych. Z brakiem męża jakoś sie pogodziłam, mam zdrową córeczkę i poukładane, spokojne życie. Nie myśle o facetach - póki co wolę być sama po nieudanym związku, po którym sporo przeszłam. Mam wielu przyjaciół i nie narzekam na samotność. Sylwestra chciałam spędzić w domu z córką i wymyśliłyśmy z przyjaciółką, że urządzimy kinderbal. Było fajnie a dzieciaki w 7 niebie :) Zaprosiłam między innymi koleżankę ale ona nie mogła przyjść, bo jest w ciąży i źle się czuła więc wysłała męża z synkiem żeby mały miał uciechę.Prawie wszyscy się zmyli dość wcześnie i został tylko mąż koleżanki z synkiem. Mały padł, moja córka też więc zadzwoniliśmy do koleżanki i zapytaliśmy czy go budzić czy zostawić. Stwierdziła żeby mąż z synem zostali do rana, bo inaczej mały potem po rozbudzeniu może nie usnąć i będzie na następny dzień marudny. Nie wiedziała, że zostaliśmy z jej mężem tak naprawdę sami. No i wiecie co się stało... przespaliśmy się ze sobą :( Bardzo tego żałuję i źle mi z tym. Dręczy mnie to cały czas. On nie chce na ten temat rozmawiać no i w sumie mu się nie dziwie, woli zapomnieć ale ja jestem zdruzgotana. Tak mi z tym źle, że czasem myślę, żeby sioę jejprzyznać. Ale chyba to zły pomysł bo rozbiję rodzinę. Jak sobie z tym dać radę? Poradźcie. Macie zloty śerodek by uspokoić sumienie?

Gość Ja mam złoty środek
znajdź sobie faceta, zajdź z nim w ciążę, a wtedy wyślij go z córką do niej na sylwestrowy kinderbal :)

Gość A bedzie ci lepiej jak jej pow
jak jej powiesz??? Zyc ze swiadomoscia ze rozbilas rodzine??? Popatrz na twoje dziecko ktore nie ma ojca i popatrz na dziecko kolezanki i na jej brzuch chcesz aby jej dzieci mialy rozbita rodzine??? Po co ci to??? Bo sumienie cie meczy??? To teraz siedz cicho i mecz sie z tym najlepiej znajdz sobie wolnego chlopa zebys nie musiala myslec o innych.

Gość nooooooooooo nieeeeeeeee
ale narobiłaś, lepiej nic jej nie mów, rozum ci odebrało kobieto?