Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maxisss

źle mi z tym co zrobiłam :(

Polecane posty

Gość maxisss

Hej dziewczyny... od nowego roku dręczy mnie coś co nie powinno mieć w moim życiu miejsca. Jestem mamą 5 letniej dziewczynki... samotną mamą. Jednak radzę sobie dobrze i uważam, że jestem szczęśliwa, bo pochodzę z dość zamożnej rodziny, jestem jedynaczką, mieszkam w ładnym domu rodziców, którzy już na stałe mieszkają w Hiszpanii (tata ma tam pracę), prowadzę swój pub i nie mam problemów finansowych. Z brakiem męża jakoś sie pogodziłam, mam zdrową córeczkę i poukładane, spokojne życie. Nie myśle o facetach - póki co wolę być sama po nieudanym związku, po którym sporo przeszłam. Mam wielu przyjaciół i nie narzekam na samotność. Sylwestra chciałam spędzić w domu z córką i wymyśliłyśmy z przyjaciółką, że urządzimy kinderbal. Było fajnie a dzieciaki w 7 niebie :) Zaprosiłam między innymi koleżankę ale ona nie mogła przyjść, bo jest w ciąży i źle się czuła więc wysłała męża z synkiem żeby mały miał uciechę.Prawie wszyscy się zmyli dość wcześnie i został tylko mąż koleżanki z synkiem. Mały padł, moja córka też więc zadzwoniliśmy do koleżanki i zapytaliśmy czy go budzić czy zostawić. Stwierdziła żeby mąż z synem zostali do rana, bo inaczej mały potem po rozbudzeniu może nie usnąć i będzie na następny dzień marudny. Nie wiedziała, że zostaliśmy z jej mężem tak naprawdę sami. No i wiecie co się stało... przespaliśmy się ze sobą :( Bardzo tego żałuję i źle mi z tym. Dręczy mnie to cały czas. On nie chce na ten temat rozmawiać no i w sumie mu się nie dziwie, woli zapomnieć ale ja jestem zdruzgotana. Tak mi z tym źle, że czasem myślę, żeby sioę jejprzyznać. Ale chyba to zły pomysł bo rozbiję rodzinę. Jak sobie z tym dać radę? Poradźcie. Macie zloty śerodek by uspokoić sumienie?

Gość kslslkdslksl
ale fajnie :D jak z filmu :) ale dobrze było?

nic jej nie mów. nie waż się! a ciebie niech zżerają wyrzuty sumienia :)

Gość Ja mam złoty środek
A tak na poważnie - jesli chcesz zniszczyć życie 4 osób po to, aby uspokajac Twoje sumienie, to Twoja sprawa. Zrobiłaś świństwo, facet też, życie z tą świadomością a nie obarczaj nią jeszcze biednej koleżnaki :O swoją drogą uchowaj mnie Boże od takich koleżanek... :O

Gość astrum33
2/10 cienkie prowo, z reszta to juz bylo:O

Gość złoty środek powiadasz...??
:o Skoro jesteś taka przejmująca się to trzeba było nie odsłaniać dupy. A koleżanka też mega mądra - niech mąż zostanie bo potem mały nie uśnie. Albo żałosne provo albo świat stanął na głowie. Nie pilnuje męża to ma. Jesteście siebie warci.

Gość i to by było na tyle
źle zrobiłaś , dobrze że o tym wiesz, skoro facet nie chce o tym rozmawiać to dobrze , teraz Ty buzia w ciup ... nie ma tematu, nic nie było, nic nie ma i nic nie będzie , wmów sobie że tak jest , że to tylko Twoja fantazja .....

Gość klaudynka1234
jak z filmu tylko szkoda że to prawo

Gość Kaamamama
Ty suko ! Nie odzywaj sie do mnie nigdy wiecej wiedzialam ,ze cos sie z nim dzieje od tego sylwestra !!! Jestes taka glupia piszesz o tym na kakfeteri przeciez kazdy tu moze wejsc!

no co Ty nie przyznawaj sie... zniszczysz ich zwiazek ktory pewnie i tak jest nie udany skoro on ją zdradza.. ale na kogo Ty wyjdziesz??? Daj spokoj i nie wspominaj o tym wiecej. To nie mialo miejsca i juz. I uwierz w to.

a prawda jest taka ze Ty masz prawo spac z kim chcesz bo jestes wolną kobietą... mogłaś popłynąc bo w koncu zyjesz samotnie... ale nie, nie przyznawaj sie.

Gość Ewka83
Nie mowy jej o tym bo będzie tylko cierpiec tym bardziej ze jest w ciąży a ty jesteś zwykła ........ nie chciałabym mieć takich koleżanek jak ty!!! Jestem takie powiedzenie suka nie da pies nie weźmie. Jak tsk bardzo ci się chciało trzeba było znalesc kogoś wolnego!

Gość To zależy ...
Provo, zbyt płytkie, aby było prawdziwe!

Gość maxisss
nie powiedziałam, że powiem - wiem, że to bym im zniszczyło życie a w najlepszej sytuacji bardzo skomplikowało. Wiem, że jestem świnia i przyujmuje na klate wszystkie obelgi. Wiem, że wyrzuty mi sie należą i na pewno nie skrzywdzę nikogo z nich już ale chodziło mi o to jak ja sama ze soba mam sobie poradzić...

Taka mnie naszła refleksja; czyja moralna wina jest większa w tych 2 przypadkach: 1. Samotna kobieta bałamucąca żonatego mężczyznę 2. Samotny mężczyzna bałamucący zamężną kobietę Odpowiedz:1. Kobieta, bo jak suka dała psui zniszczyła rodzinę; 2. Kobieta, bo niewierna :D Autorko, cichoooszaaa!!

Gość maxisss
przepraszam, a dlaczego prowo? Tutaj to norma zarzucać coś takiego, prawda? Jak się ktoś nie pyta "jak długo karmiłyście piersią" albo "jak nauczyć dziecko samodzielnego spania" to juz prowo? Otóż nie prowo i nie wiem co w tym takiego niemożliwego? Normalna sytuacja. Prowadzę od prawie 10 lat pub i wiele widziałam. Ludzie są do naprawdę niemożliwego zdolni. Moja sytuacja jest przykra ale nic w niej niezwykłego

Gość niuniulkai
przecież to nic złego , że spaliście ze sobą ;)

Splun za siebie i zapomnij o "chwilowej slabosci". Czasu nie cofniesz, a na powtorke z rozrywki z tatusiem, tez nie masz co liczyc. Problem ma ON, bo to on ma zone. Jezeli skorzystal z okazji, to nie trudno sie domyslic, ze dla niego to nic nowego. Natomiast jego zonie serdecznie wspolczuje, bo pewnie nie przypuszczala, ze ma tak wredna kolezanke i meza "pospolitego ruchacza".

Gość maxisss
ja go nie bałamuciłam, znamy się, lubimy i normalnie rozmawialiśmy, nie planowałam go uwodzić. Wyszło nawet nie wiem jak i od kogo

Gość fdfd
przede wszystkim to wina faceta, a dla ciebie najlepszą karą będą wyrzuty sumienia;

"nie pożądaj żony bliźniego swego" Ty może i samotna, ale mąż koleżanki :O świństwo I kategorii

Gość maxisss
nie sądzę żeby ją regularnie zdradzał. Znam ich od lat i po prostu to nie taki typ. A ja nie liczę na powtórkę - nigdy w życiu!

Gość fdfd
przede wszystkim to wina faceta, a dla ciebie najlepszą karą będą wyrzuty sumienia;

Gość maxisss
wina nas obojga. Nikt tego nie planował, nie było premedytacji... Ja cały czas uważam, żed nie potrzebuję faceta i nawet sexu nie pragnę ale jak była ta chwila to nie mogłam się powstrzymać

w sumie facet tez potraktował Cie przedmiotowo, skoro nawet do tego nie wraca.... też bym się czuła brudna. No ale ja bym się nie przespała z pierwszym lepszym, który się nawinie w sylwestrową noc;) i to jeszcze na kinderbalu hehe :D

Gość wqw
sram na ciebie suko tfu

Mam nadzieję, że facet użył któregos z pozostałych baloników? Bo jak nie to możecie mieć po tym kinderbalu niezłą kinder -niespodziankę :D

Gość józek z bazin
krew nie woda, majtki nie pokrzywy