Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość princzipessa0808

Dieta zegarowa trzydniowa od 26.01

Polecane posty

Gość princzipessa0808

Może ktoś się przyłączy ? :) Menu na każdy z trzech dni: godzina 7.00 - szklanka zielonej lub czerwonej herbaty godzina 9.00 - jajko na twardo i filiżanka kawy godzina 11.00 - 10 dag chudego twarogu godzina 13.00 - 20 dag gotowanego chudego mięsa lub ryby godzina 15.00 - 20 dag owoców (banan, jabłko, śliwki, grejpfrut) godzina 17.00 - jajko na twardo, szklanka czarnej herbaty godzina 19.00 - szklanka soku pomidorowego, czerwonego barszczu (z kartonu) lub czerwonego wytrawnego wina Musimy jeśc tylko to, cpo podane jest w naszym menu i obowiązkowo pijemy dużo wody niegazowanej. Zabronione jest używanie cukru i soli.

Gość umciaumciaaaahy
ile sie chudnie na tej diecie i czemu tylko 3 dni mozna stosować coś wiecej na ten temat proszę:)

Gość princzipessa0808
Można bardzo szybko schudnąć stosując dietę zegarową. Jest to dieta bardzo rygorystyczna i trzeba miec na nią czas. Może warto spróbowac jej podczas kilku wolnych dni.Dieta zegarowa trwa krótko, ale jest dobra dla osób, które mają dużo czasu. Trzeba koniecznie przestrzegać godzin posiłków. można schudnąć 3 kilo. Tą dietę można zastosować jako oczyszczanie przed rozpoczęciem innej diety :)

Gość hubola
hej, zagląda tu ktoś jeszcze?

Gość jonka 82
Hej, Chetnie dolacze do Was dziewczyny. Walcze z moimi 7 kg od roku i wciaz przegrywam:( Myslalam o diecie zegarowej, troche uboga w kalorie ale tonacy brzytwy sie chwyci:):) Od kiedy zaczynacie i z jaka waga? Ja mam 30 lat i waze 62kg. 2 lata temu urodzilam core i pozostalo mi 7kg ktorych za cholere nie moge sie pozbyc. Prowadze w miare aktywny tryb zycia i zdrowo sie odzywiam oczywiscie czasem cos podezre slodkiego czy tlusciejszego ale nie zdarza sie to b czesto. Czekam na Was -powiadaja ze razem latwiej, badzmy grupa wsparcia dla siebie. Pozdrawiam cieplo!

Gość 1012928u3y4trgt
przeciez tu nie ma nikogo piszesz sama ze soba?

Gość jonka 82
to juz jest watek zamkniety?

Gość nikitka08
Od jutra zaczynam diete zegarowa czyli od 11lipca 2013 roku postanowilam ze bedzie u mnie trwala 10dni czyli do 20lipca 2013 kto sie przylancza w grupie zawsze razniej sama sie troche boje a musze schudnac okolo10 kg mam nadzieje ze te 10 dni zkeca mi szybko zyczcie mi powodzenia i zapraszam