Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cacperga1218

powieczki

Polecane posty

Gość cacperga1218

hej dziewczyny, mam ten sam problem co większość na tym forum, "opadające powieki górne i worki dolne", mam skierowanie do na NFZ, i polecenie kliniki w Kobylnikach ale też Druskienicką i Szpital Wojskowy w Poznaniu (tutaj mieszkam), jestem w trakcie szukania innych adresów, później mam zamiar wydzwaniać kto mi to zrobi na kasę chorych. Czy któraś z Was może mi polecić i podpowiedzieć gdzie najlepiej się udać? Boję się ze na kasę bedzie gorzej ale niestety ja nie jestem "kasiasta" i nie mogę sobie pozwolic na operację płatną. Jeśli możecie to podpowiedzcie gdzie i jak. Pozdrawiam. Marysia

Gość mAAMApo
jaka chamska reklama!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nikt nie kupi tego gówna głupia babo!

Gość Justyna2 z Lęborka
Okazałam się głupią babą i kupiłam to serum :) I co ? Dla mnie super ! Oczywiscie nie mozna się spodziewać tego , że oczy zaraz " urosną " ale efekty są naprawdę zdumiewające. Pierwszy etap to likwidacja cieni pod oczami , czyli moich nieszczesnych " podkówek" . dało się to zauważyć już po dwóch dniach.Serum łatwo się rozprowadza i wchłania. Nie podrażnia , a dla mnie to ważne bo jestem alergikiem. Co do powieki górnej - jestem po pierwszymm miesiacu kuracji i widzę różnicę. Efekt jest taki, jakby " ubyło" trochę skóry z górnej powieki. Polecam . Nie jest tanie, ale naprawdę warto zainwestować w siebie.

Gość jak zwykle....
reklama,goni reklamę i po co namawiacie kobiety na coś co nie pomaga,a kosztuje krocie. :(