Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czeźwa

Gwiazda jedenj piosenki-tu wpisuejmy!

Polecane posty

Gość ale o czym Ty
może 1 na 1000 osób wymieni jakiś inny chit Mr President niz Coco Jambo. Ja nie znam żadnego innego.

Gość ale o czym Ty
hit*

Gość psychopatyczna lejdi
Ja sobie myślę, że osoby, które nie miały okazji przeżyć pewnych lat świadomie, tzn. przeżywając je będąc małym dzieckiem nie powinny wypowiadać się o muzyce z pewnych okresów, wszakże jeśli ktokolwiek dziś usłyszy w radio czy gdziebądź piosenkę z dawniejszych lat (np. 70, 80) słyszy tylko powtarzane szlagiery, ale nie ma to znaczenia w stosunku do popularności danego wokalisty czy zespołu w tamtych czasach. Tak też ktoś tu wymienił Samanthę Fox i Touch me, a nie zdaje sobie ten ktoś sprawy, że w latach 80 ona miała dużo przebojów goszczących na pierwszych miejscach europejskich list przebojów, podobnie jak zespół A-HA. To jest tak, jak by moja córka próbowała mi wmówić, że jedynym przebojem Budki Suflera było "Bo do tanga trzeba dwojga" :D

Gość psychopatyczna lejdi
Z tą świadomością chodzi mi o to, że będąc dzieckiem w pamięć zapadają szlagiery z pewnych okresów ale pamięć z biegiem czasu jest zawodna jeśli chodzi o dzieci :)