Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cdc,smcdscc

idealna kobieca twarz to:

Polecane posty

Gość cdc,smcdscc

owalna twarz duże oczy mały nos i pełne usta nic dodać nic ująć. przykład Jessica Alba

Gość gupia pipka do hdgy
może i idealna, ale i tak większość wygląda inaczej:P

Gość Jooool waniliowa
Podstawa to ładne zeby i nos No i cera

Gość Listek na drzewie
Dla mnie takim ideałem jest Liv Tyler, bardzo lubię typ urody - ciemne włosy, jasna cera, błękitne oczy. Co by człowiek dał, żeby tak wyglądać... :(

jesli lima ma owalny typ twarzy to jestem za:D ale i tak wiadomo ze musi byc ten szczegoł ktory kobieca twarz jest piekna

Gość 29,1
nie zgodze sie z autorem. co prawda alba jest ladna ale wiele kobiet ma duze oczy maly nos i pelne usta a nie sa ladne. i odwrotnie tzn wcale nie najwieksze oczy, nos np z garbkiem a sa piekne.

Gość adam18766
co wy wszyscy z ta Alba?? Lasak ma zupelnie tak ladna twarz jak co druga dziewczyna na ulicy, a bez make upa wyglada dosc przecietnie. USta ma fajne, ok, ale ta jej laleczkowata buzka... prawdziwe l;aski to MOnica Bellucia, Claire Florani, Laetitia Casta. Liv TYyler i Nigella LAwson! NIe mowiac juz o ksztaltach:) ile bylbym dal za jeden wieczor z taka kobieta..

Gość marrta178909876
no wlasnie. Np. urode tej kobiety okreslono jako idealna, http://www.tumblr.com/tagged/florence%20colgate - moim zdainem ladna z niej dziewczyna, nawet bardzo, ale gdzie jej tam do takiej MOnici Bellucii?? Gust to naprawde rzecz wzgledna

Gość macaczdotykaczpodnietek
ale cycuchy ma mikre

Gość nie ma idealnych
jednym sie podoba taka a dla innych to brzydula

Gość wszystko czego mi brak, buuuuu
1.owalna, podluzna twarz, ew. trojkatna 2.wysokie czolo, lekko wypukle 3.ladnie zarysowany podbrodek, nie sterczacy 4.duze oczy, jasnoniebieskie, szeroko osadzone 5.maly nos bez garba 6.duze usta 7.cera jasna w odcieniu rozowawym, bez porow i zaskornikow 8.plaskie luki brwiowe 9.wysokie kosci policzkowe Takie sa Szwedki

Gość rtertttytyty
jessica alba nie ma owalnej twarzy ciulu, ona ma kwadratową szczeke, dol szerszy niz gora twarzy :O juz predzej magdalena mielcarz

Gość prawictwo pospolite141
alba nie ma idealnej twarzy , chociaz jest ładna

Gość brązowooka88
kiedyś czytalam ze wg naukówcow idealne rysy twarzy ma michelle pfeiffer

Gość prawictwo pospolite141
alba jest ładna ale są ładniejsze

Gość nicolasssssssssss
idealne rysy twarzy ma według naukowców brytyjska modelka Florence Colgate. idealne proporcje. ale no i co z tego, jak ja widuje ladniejsze od niej mimo ze juz idealnych propocji tak nie maja?? ta jest ladna, ale jak dla mnie taka ''za grzeczna''. Mam kolezanke do niej podobna i w ogole mie nie pociaga. Ja lubie takie babki wyraziste jak np. Monica Belluci , Madeleine Stowe, Isabelle Adjani czy Julie Dreyfus. A nie wiem czy one sa takie idealne? ale piekne bardzo

Gość 1213454878778779
a megan fox ??

Gość marcinswojswo
megan fox to nastepna Hunter Tylo. Jeszcze w 2007 jakos wygladala po tych operacjach, ale teraz juz nie jest tak fajnie. LAska ma bzika na tym punkcie na ciaglym upiekszaniu sie, jak sie nie ogarnie skonczy gorzej niz Hunter, bo ta przynajmniej pozniej troche zaczela eksperymentowac z opearacjami