Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dvcdsgf

fotelik samochodowy

Polecane posty

Gość dvcdsgf

witam. czy ktoś z was używa dla swojego dziecka fotelika Akta Graco Cosmic XTP 0-25 kg? chcę zmienić fotelik mojemu synkowi i właśnie zastanawiam się nad tym Akta Graco. napiszcie jakie są wasze opinie o nim.

Gość dvcdsgf
up

Przeczytalam opinie i niestety nie jest bezpieczny... Ja tez zastanawialam sie nad 0-18kg, jednak jest kolosalna roznica w bezpieczenstwie malca podczas jazdy, w stosunku do 0-13kg...

Gość dvcdsgf
ten fotelik ma być drugim fotelikiem dla synka bo do tej pory używałam takiego 0-13 kg i chcę go zmienić na większy. mam okazję go bardzo tanio kupić ale nie wiem czy jest dobry i bezpieczny.

Gość dvcdsgf
nie wypada w tych testach najgorzej ale jeszcze się zastanowię. dzięki.

Miarka czytaj od pocztku moje slowa... To ze wyslalam jej linka z fotelikami od 0-13kg to nie znaczy ze nie sprawdzalam 0-25 kg czy 0-18kg stad tez zmienilam zdanie i bede decydowac sie na fotelik 0-13bo sa najbezpieczniejsze....

Gość dvcdsgf
ten fotelik nie ma żadnej jedynki. tylko 2,3 i 4. dlatego napisałam że najgorzej nie wypada.

Gość dvcdsgf
10 kg, 14 miesięcy. ten fotelik o którym piszę mogę kupić za śmieszną cenę i dlatego tak mnie interesuje czy ktoś go ma. jest jeszcze kwestia tego że tu gdzie mieszkam foteliki są strasznie drogie a w polsce będę za jakieś 2 miesiące a fotelika potrzebuje teraz później mogę kupić inny w pl.

Gość sławka

jeżeli później chcesz kupić coś naprawdę porządnego to po swoich doświadczeniach mogę ci polecić cocnord reverso plus. Solidny!