Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedowiarek.

Polski Bus - bilety za 1zł

Polecane posty

Gość niedowiarek.

Właśnie kupiłam bilet za złotówkę Nie mogę w to uwierzyć. Mieliście jakieś złe doświadczenia z tą firmą typu dowiadujecie się, ze macie jeszcze dopłacić?

Gość nigdy nie udalo mi sie
kupic biletu w Polskim za 1 zl, mozesz powiedziec, na jaka trase i z jakim wyprzedzeniem kupowalas/es? Negatywnych doswiadczen z ta firma nie mam, obstawiam, ze smialo mozesz jechac :) wydawalo mi sie tylko, ze rzeczywista minimalna cena to 2 zl (1 zl za przejazd + 1 zl za oplate rezerwacyjna).

Gość niedowiarek.
tak, tak. Opłata rezerwacyjna za 1zł, czyli łącznie za 2 zl. Kupiłam bilet na tresie Wawa- Rzeszów na 27 lutego. Może za 1 zł nie ma dużo, ale za 5zł biletów jest mnóstwo. A tak na marginesie, to czytałam gdzieś, że inni polscy przewoźnicy (czytaj zdźiercy, którzy nie dbają o jakość swoich usług) skrzyknęłi się przeciwko Polskiemu Busowi i składają sprawę w sądzie o jakieś tam nie przestrzeganie minimalnych kwot za bilet czy jakoś tak. Więc może czas niskich cen w PB jest policzony:(

Gość August the 1st
Jechała kilka razy PB i jestem zadowolona. Żadnych dodakowych opłat nie ma.

no i dobrze że powstał Polski BUS. Koniec z monopolem "kierowców" z przerośniętym ego, prowadzących 20-letnie graty i zatrzymujących się co godzinę na fajkę z wielką łaską prowadzących autokary

Gość busiarze placza na konkrencje
a rzadowe PKP Intercity dalej leje na ludzi podnoszac ceny jak sie tylko da.

Gość polski bus jest [cool]
Za złotówkę nie udało mi się nigdy kupić, ale za bilet do Pragi z Warszawy zapłaciłam 30zł. :) Komfort jazdy jest ok, postoje według mnie idealnie rozplanowane, gniazdko pod każdym fotelem, gdzie można sobie podładować telefon czy laptopa, na terenie Polski wi-fi, obsługa kulturalna i ładnie ubrana.

Co do cen biletów to nawet jeśli się kupuje późno to i tak zazwyczaj jest taniej niż jakimkolwiek innym środkiem transportu.

Gość trollooo
autobusy ok, ale to wi-fi to jedna wielka ściema, chyba, że jedna osoba w autobusie korzysta. Jak pół autobusu wyciągnie laptopy to transferu nie ma w ogóle i nawet strony się nie otwierają

Gość busiarze placza na konkrencje
To jest zagraniczna firma ktora chce niskimi cenami wyrobic sobie marke. Jak zdobedzie duzo rynku to tez podniesie ceny. Kwestia czasu.

Ja korzystałam i było ok, nie wiem ile osób poza mną korzystało w tym samym czasie.