Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niebieeskookiczłekk

pytanie do kobiet:)

Polecane posty

Gość niebieeskookiczłekk

Hej. Moje pytanie jest odnosnie blizn po tradzikowych jak na to patrzycie? Ale szczerze czy was to od razu odrzuca? co np jezeli chlopak dba o siebie ma fajne oczy wlosy usmiech ale z nie doskonslosciami?? chce poznac kazde zdanie tak jak myslicie szczerze;)

Gość onnnnnaaaa24
mi to wgl nie przeszkadza;) jeżeli cos masz co przyciagnie to o tym problemie sie nie mysli:)

Gość larrooolcia
nie masz czym sie przejmowac;)

Gość makijażowa
Jeśli jest przystojny, zadbany, i ma ciekawy luk...toja jestem za, blizny dodaja męskości przynajmniej ja tak uważam:)mój brat ma ślady potrądzikowe ale jest naprawdę atrakcyjny, ważne jest to coś....

Gość nieebieskookiczłek
ja o sobie nie powiem przystojny choc zdarzalo sie uslyszec to od dziewczyn..kompleksy to ciezka sprawa..:d

Gość usuwanie blizn
Przeszłam już klika gabinetów i zabiegów. Marne były efekty. Ktoś pisał na forum już o babeczce, która ma u siebie laser jedyny taki w Polsce (nowość) jestem po 4 zabiegach na blizny i wreszcie widzę poprawę a nie takie rozgrzebywanie i obiecywanki. Palomar czy jakoś tak a lekarz to Dr Beata Dethloff z Warszawy. Moje blizny po trądziku były dość głębokie a teraz widzę dużą poprawę. Jeszcze pozostało 3 zabiegi ;) Nie jestem już młodą dziewczyną i skoro mi pomaga ten zabieg to tym bardziej jak komuś pomoże.