Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ,,;(,,

Też smutno wam, kiedy wiecie że coś się nie powtórzy a macie dobre wspomnienia

Polecane posty

Gość ,,;(,,

związane z danym miejscem,osobą/ludzmi itp ?? Zdarza mi sie plakac z tego powodu :o czy ja jestem nie normalna?

Jesteś jak najbardziej normalną, wrażliwą osobą. Nostalgia czasem dopada każdego...

Nie jesteś. W naszej świadomości piekne wspomnienia mają zawsze szczególne,nieusuwalne miejsce,a dana osoba czy miejsca automatycznie działa jak kod aktywujący te wspomnienia. Trudno,mózg to nie komputer,którego dysk można całkowicie wyczyścić...

Gość monchita
"gdy jestem w miejscach gdzie bylismy razem, przystaje i placze ukradkiem" niestety tak mam

też mam takie wspomnienia nawet przykład z dzisiaj SIEDZĄC NA KIBLU PRZYPOMIAŁ MI SIĘ WCZORAJSZY DZIEŃ W KTÓRYM MIAŁEM SRACZKE I CAŁĄ DUPE WYSZCZYPANA AŻ SIĘ popłaKAŁEM ZE SZCZECIA ŻE TO BYŁO WCZORAJ Niektóre wspomnienia są piękne

Gość a ja tak nie mam
to znaczy wspominam czasem, usmiecham sie na sama mysl ale nie plakałam do momentu gdy spotkałam jego. Milosc jakich wiele a jednak utkwil mi w pamieci do tego stopnia ze ponad pol roku cierpie :d glupia ja

Gość asafadina
przejdzie ci. zawsze w końcu przechodzi.

Gość nie smutam
cieszę się ze było,ze się zdarzyło,bo było sporo fajnych chwil a co przyniesie przyszłosc nikt tego nie wie:) i to tez jest ekscytujące może nic a może coś:P