Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jkbcvjzbvcjz

Jak sie ubierac jak sie ma krotkie nogi???

Polecane posty

Gość jkbcvjzbvcjz

jestem dosyc wysoka 179 cm i bardzo szczupla, ale mam bardzo krotkie nogi, komicznie to wyglada jak mam waskie spodnie i krotka bluzke, nienawidze swojej figury, ja i moj brat mamy taka figure po ojcu, staram sie zakrywac cale biodra zakietem, ale co moge jeszcze nakladac

Gość obcisle skórzane spodnie
powinny pomoc!

Gość klaudia1617
unikaj napewno spodnic i sukienek do kolan. raczej pzed kolano lub mini, no tez tuniki mi sie wygaje z leginsami moga byc ok.

Moim zdaniem buty na obcasie, leginsy tunika, spódniczki ,spodenki do leginsów.

Gość trochę ja.
musisz nosić spodnie/rajstopy w kolorze butów. Np. beżowe (cieliste) rajstopki i but na wyższym obcasie w kolorze nude. Albo teraz na zime czarne. Ja mam grubsze nogi, uda, i mój ulubiony strój to czarne rajstopy i czarna obcisła spodnica tak do połowy ud i wysoki obcas, wszyscy mówią ze mega wyglądam, a tak naprawde to nogi mam fatalna:/

leginsy z tunika, spodenki krótkie do rajstop czy na lato same, spódnice przed kolana, sukienki z wysoką górą

Gość jejhald2
Buty na obcasie, najlepiej te w kolorze skóry (jakiś czas temu były modne). Rybaczki i legginsy, które kończą się na łydce odpadają. I rajstopy z poziomymi wzorkami też odpadają.